Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Grčkoj niko ne toči, svi idu pješke, Država za Miću.
bas si pametan! talijani sebi isplacuju plate kao sto mi svoje isplacujemo sebi. rad je stvorio covjeka a ne ljubomora, zavist, mrznja, nerad... treba da znas da se rad nagraduje novcem, pritom nemoj slucano da radom nazivas rad koji dnevno traje 45 min sto je prosjek u tvojoj sredini! zadivljujuci mentalni sklop cjelokupne sredine u kojoj se vodi ova debata!...
Kakve veze ima Italija sa Bosnom ... ne mogu da vjerujem kako glupog naroda ima ... a i sto strajkuju nista od toga jer se cijena povecala u cijeloj evropi radi Irana .
Da mi je italijanska plata,ja bi potpisao na 2.80 eura
Sta ima Italia kolika je plata u itali ?
u Italiji je 1.80 eura litar benzina! gospodo!