Promo
7

Prijavite se za MBA stipendije vodeće poslovne škole JI Evrope

COTRUGLI Business School, vodeća poslovna škola u regiji, i ove godine dodjeljuje Executive MBA i MBA stipendije (E/MBA) ambicioznim poslovnim ljudima koji ulažu u svoju budućnost sticanjem novih znanja i kvalitetne mreže kontakata.

"Ukoliko želite široku mrežu internacionalnih kontakata, da učite od svjetski poznatih predavača, razmjenu iskustva i znanja s drugim poslovnim ljudima i napredak u karijeri, onda je ovo sjajna prilika da upišete internacionalno akreditovan MBA program na vodećoj poslovnoj školi JI Evrope", poručuju iz COTRUGLI biznis škole.

COTRUGLI će ove godine u Bosni i Hercegovini dodijeliti po četiri polovične stipendije i šest stipendija od 30 posto za svaki program. Ako ste stekli relevantno radno iskustvo, imate fakultetsku diplomu i govorite engleski jezik, možete se prijaviti za E/MBA stipendije ovdje.

Pored Bosne i Hercegovine, trenutno je u toku stipendijski proces na tržištima Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bugarske i Rumunije. Za više informacija kliknite ovdje.

Zašto MBA?

MBA program (Master of Business Administration) je najviši oblik poslovne edukacije. Studenti COTRUGLI poslovne škole kao najveću prednost MBA programa ističu promjenu u načinu razmišljanja, koja je ključni faktor za bolje donošenje odluka i napredak u karijeri, a cjelokupan doživljaj programa kao iskustvo koje im je promijenilo život.

Zašto Cotrugli?

COTRUGLI poslovna škola je svrstana među dva posto međunarodno AMBA (Association of MBA's) akreditovanih poslovnih škola u svijetu, kao što su INSEAD, IMD i ESCP. Okuplja uspješne i perspektivne polaznike, kao i priznate međunarodne predavače i stručnjake. Alumni zajednica ima više od 2.000 pojedinaca, što je čini najvećom poslovnom mrežom u Jugoistočnoj Evropi.

COTRUGLI studenti imaju prosječno pet godina (MBA) i 12 godina (EMBA) radnog iskustva. Program je dizajniran da zahtijeva minimalno odsustvo s posla. Struktura polaznika, u odnosu na pozicije s kojih dolaze, govori da je više od 70 posto njih na rukovodećim pozicijama u većim ili manjim organizacijama, bilo kao direktori kompanija i sektora ili kao samostalni preduzetnici. Polaznici programa su stručnjaci iz različitih industrija, kao što su: IT, farmaceutska, automobilska, građevinska, telekomunikacijska, finansijska, FMCG itd.

Panel diskusija u Sarajevu

"Pridružite nam se na panel diskusiji "Investiranje u Bosni i Hercegovini" 29.marta 2019. godine u 18 sati, gde će naši panelisti, iz ličnog iskustva, govoriti o prilikama i razlozima za investiranje u BiH. Događaj će se održati u hotelu Novotel Sarajevo Bristol. Panelisti su Jovana Musić, direktorica HUB-a 387, Zejd Šoto, vlasnik PZU New Life, Malik Ramić, komercijalni direktor Veritasa, Seid Fijuljanin, direktor Hastor fondacije i Nikola Schadi El Housseini, regionalni direktor marketinga i prodaje Thalassa konsaltinga.

Više informacija, kao i prijavu za panel možete pronaći ovdje.