Jednostavan proces
0

"Prijatelji po računu": Program Raiffeisen banke koji nagrađuje preporuke

Učinite novog Raiffeisen prijatelja mogućim
Učinite novog Raiffeisen prijatelja mogućim
Klijent ste Raiffeisen banke i željeli biste svoja pozitivna iskustva preporučiti drugima? Pozovite prijatelje da postanu dio Raiffeisen porodice, iskoristite mogućnosti programa "Prijatelji po računu" i uživajte u pogodnostima zajedno.

Riječ je o programu koji nagrađuje preporuke. Namijenjen je svim postojećim klijentima Raiffeisen banke koji imaju minimalno 16 godina, a koji je žele preporučiti svojim prijateljima i pozvati ih da postanu klijenti Banke online apliciranjem za debitnu karticu i Paket usluga po želji.

Prihvatanjem preporuke i klijent banke i njegovi prijatelji ostvaruju novčane pogodnosti.

Učinite novog Raiffeisen prijatelja mogućim
Učinite novog Raiffeisen prijatelja mogućim

Pitate se šta trebate uraditi? Potrebno je da putem web stranice Raiffeisen banke pristupite linku za preporuku i popunite osnovne podatke. Slijedite dalje korake, podijelite link za preporuku i nakon što Vaš prijatelj aktivira debitnu karticu u poslovnici Banke, te ugovori Paket usluga po želji, ostvarit ćete pogodnosti.

Detaljnije informacije o programu "Prijatelji po računu", iznosu novčanih pogodnosti koje klijent i njegovi prijatelji mogu ostvariti dostupne su na sljedećem linku.