Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tako ce to platiti federalni partneri Hrvati
kako vas nije sramota vi koji zivite u BIH a pljujete po njoj zar ne vidite do cega ste je doveli i radujete se svakom zlu a vjerovatno dobar san nemate od zla svoga licnog dok god vi kao takvi zivite unjoj BIH NECE IMATI NAPRETKA
Obzirom da je propao koncept unitarne, suverene i nedjeljive BIH i obzirom da je BIH podjeljena po etnicikom principu neka se i ovo tako posmatra. Neka svako svome vrati. sto kazu ko ce ko ko svoj svome Mi cemo Bosnjaci vratiti nasim aa vi srbi i hrvati vratite svojima i mirna Bosna. i hErcegovina.
Takodje zgradu vlade RS treba prodati turcima da to preurede u Islamski centar i te pare vratiti Svetozaru i ekipi. Znaci pozvati na odgovornost one koji su uzrokom ove jedne teske ali rjesive situacije. Te pare su opljackali srbi i slovenci pa neka oni i plate. Ako vam se ne svidja nista od ovoga onda cekajte vraticemo vam sjutra :). Mirno spavajte.
BiH treba ove ljude proglasiti opasnim po nacionalnu sigurnost i treba da jednostavno oduzme svu njihovu imovinu. Samo tako taj dug jce biti eliminisan. Naime radi se o dezerterima, raznim probisvjetima i izdajnicima svoje zemlje..Oni koji to nisu i dokaze se da su nevini pare im treba vratiti tako sto ce se oteti vlasnistva srba koji su bili pripadnici Vojse RS-a te vlasnistva srpskih i slovenackih firmi po BIH.
Veci dio novca iz banaka BIH odnijeli su karadzicevi i milosevicevi agenti a sad ti isti pitaju za njihove pare. Jb mtr ovo je van pameti. Ustraj Bosno dizi revoluciju!
polako ali sigurno crkava smrdljiva hibridna tvorevina od države. tako je to kad b.a.l.i.j.e oće upravljati jednom zemljom, nemaju pameti, a ljenost, nerad i nedisciplina im je u poturčenoj krvi. ajd sad loje vraćajte svoj dug, bez uplitanja hercegovine i republike srpske.
sreća pa mi nemamo nikakve veze s tom lopovskom bosnom i s njezinim dugovima.
U pravu si 100%,,pa nemože im se ništa ni reći ni dokazati,samo nek se zadržava status quo...
hahaha čeka 3,5 milijardi?! dobit al\' u kari :D
Divno! Sad poreski obveznici moraju da pretrpe jos jedan stravican namet i isplate tudju pljacku.A vidim neki glupani se tome i vesele.
hahahahaha da nije smijesno bilo bi zalosno
Kad to dobijete, odite u Mercator i sve vratite Zlovencima koji su vam to i pokrali
\'\'bosnjacka\'\' vlada1990. iz sjene opljackala je banke prije i tokom pocetka rata i svih 20 godina vlada drzavom i u talu je s mmf-om kao i sa bivsom privrednom, ljubljanskom, upi, postanskom i drugim bankama sve do centralne banke - tu je kriminogeno zariste 1989- 1992.-2009. a para neeeema dok se bankari vozaju u blindiranim automobilima od carsije preko hrvatske do slovenije svaki dan ih neko posmatra gdje su, sta rade, gdje su im zene, djeca, unucad, rodbina, familija i kompanjoni ma kako nebulozno zvucalo radoncicev i dodikov duhanski kriminal zajedno su trice i kucine prema bankarskom mafijom koja pravosudje i pravdu za sebe moze kupiti za sicu cele, keljmendiji , gasiji i ostali su akvarijske zlatne ribice bankarsku mafiju vladare u sjeni svih vodecih politickih stranaka, lidera, iznad svih je drzavnih, entitetskih i relihijskih institucija u talu su sa mmf-om i diktiraju sve isto kao arapaska nafta, kokain i ruski plin diktiraju americku demokratiju
Mislim da ovi novinari moraju prvo malo procitati presudu, pa onda kenjati o njoj.... Naravno da BiH to mora platiti, al\' je isto tako sud rekao da je zakon o isplati stare devizne stednje (obveznice) pravan i pravedan.... jedina stvar je implementacija zakona, tj. sud je rekao da se zakon mora postovati (velika novost) odnosno da se mora pratiti planirana dinamika izdavanja obveznica i isplate istih, a koja je planirana mislim do 2016. godine... Do kraja godine bit ce isplacen novac deviznim stedisama koji sui verifikovali svoja potraazivanja kod AFIP-a, a u iznosu mislim do 2000KM i nista vise.... toliko od radovanja... :) CYa