Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoze bit"prekomjerni uvoz"jer za kupca se treba izborit povoljnijom cijenom!
Pitajte Nedžada Biću za misljenje. Vrhunski strucnjak, al kad bi se zezali....
Znam ja da je do nas kupaca hoće li se uvoziti strano ili ne, jer ono što mi kupujemo to oni još više uvoze,.. ali, hajde da mi napravimo to što uvozimo pad a više ne uvozimo, npr. kupuj kaže SETI čaj, ma vala ne kupovao ga kada piše čaj od brusnice a samo 2% brusnice, neka voda GORA ne možeš je piti neki okus mastan, imamo li i jednu dobru čokoladu, nema TIRU LIRU, lasa lamet, ja naziva!!
Nema to veze sa uvozom. Da nema potraznje, narod ne bi kupovao. Primjer: Sarajevski kiseljak ne bi narucio ponovo JAMNICU, da se ona nije prodala. Znaci: do kupca / NOOORDA JE! Seljaci.
Da se Forto pita sve bi ove krave bile prisilno vakcinisane.
Bitno je da par njih napune svoje džepove a o privredi p poljoprivredi niko ne misli . Bruka i sramota . Birajte ih opet , ☝️
jedino ispravno, padaju na jeftine nacionalističke priče i onda kmeče kad se raspada sve
Samovakcinisana Vlada mora da da nepozivu ostavku....Moralno je.... ako imaju Morala, koji je upitan, Nemaju pravo vladdati ovim narodm, poslije tajnog Vakcinisanja.-