Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Americka demokratija i otvoreno trziste u prevodu licemjerstvo.
@Sultan i 59 drugih Kad Kina moze zabraniti Facebook, Instagram, WhatsApp, Youtube, Twitter, Twitch, Hotmail, Dropbox itd, ne vidim razlog zasto Amerika ne moze zabraniti Huawei. Ova zabrana i ukidanja, nema nikakve veze sa Iphonom, i njihovim proizvodima, al raja to ne konta.
Firma Roaming networks iz Srbije radi na 4G mrezi BH Telecom.Njihova terenska vozila mozemo vidjeti pored baznih stanica svaki dan,oprema je naravno Huawei.A Hamdo?Taj je uvijek u menagmentu neke dobro placene firme ili asocijacije...samo kazem.
E to nece da moze ....
Teško će netko danas kupiti Huawei uređaj
Ovako stvari stoje amerika ne može da spijunira preko huaweia pa su dali ultimatum ili će im to omoguciti ili prekid saradnje,
BiH je Vazal Americi!
uato je bh telekom uzeo huawei 4g antene. libo ih taki
Treba banirati americke visoko tehnolosoke proizvode - svaka ozbiljna zemlja bi to trebala uraditi za vlastitu sigurnost a i inace nije zdravo da njihove korporacije imaju toliki trzisni dio.
Čuj nacionalna sigurnost!.. Koji dromfuljski izgovor za odbranu tržišta.
Želite li naći ženu za jednu noć? Dobrodošli u >>>>> www.XXdate.club
Hamdo, ne talasaj matere ti!
Sada ce oni maksuz vratiti suradnju jer vas pogadza lopine. Samo dok nas nadzu na karti pa ce vratiti.
iphone i samsung su im konacno dohakali,inace huawei bi ih poklopio,najbolji telefoni kako god okrenes
I na kraju pobjeđuju kinezi
Boli me briga ne koristim Huawei.
cekajuci da bh telecom podigne brzinu interneta
meni je ovaj članak pomogao da bolje razumijem šta se dešava.