Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu ovi rusi bezobrazni traze svoje pare
Za tekuću isporuku plina neplaćene su fakture za juni, juli, august, septembar, oktobar i novembar hahahahahaah, ja da ne platim tolike fakture Sarajevo gasu davno bi me isključili. Još jedan dokaz da javna preduzeća služe samo za lične interese umjesto za društveno dobro.
Gazprom > Energoinvest > BH Gas > Sarajevogas > Toplane > Potrošač Pa nije ni čudo što je plin ovako skup!
Ako su Ukrajinci dovoljno pametni da odbiju kupovinu od Rusa, jer će Evropa sniziti cijene plina kako bi se ekonomski oslabila Rusija, što onda i mi nismo tako pametni? Ne kupujte od Rusa slijedeću turu, tražite od drugih.
Kad misli doticna "gospoda" izaci sa podacima koliko smo do sada OTPLATILI i koliko je jos OSTALO ratnog duga za plin, ili cemo beskonacno placati 5KM, puniti njihove džepove i uhljebe zaposlene u BHgasu,Sarajevogasu,Energoinvestu i Toplanama ??????????? !!!!!!!!!!!!!!!
E jebiga vidi sad insistiraju Rusi na redovnom placanju Duga????.A sram ih bilo iz evrope sve za Dzabe iz Turske ,brat erdogan nam nista ne naplacuje);;;;
Pa šta ste mislili da će neko oprostiti dug, nigdje nema nista dzabe.
Tako je, slazem se...samo se pitam kad ce Rusi platiti prijeratni dug BiH ?
Meni za 4km kasno placenog proslomjesecnog racuna ovaj mjesec odmah stigla opomena pred iskljucenje i utuzenje, gdje su im te fakture?ili je ovo foluska, isplanirana, da s epopuni budzet...poskupi najjeftiniji plin u Evropi pa isplati ljudima peMzije..? Elelm, hoce li ikad kod nas krivci za lose poslovanje biti - sankcionisani?
a da nam neko objasni zašto nisu plaćene fakture za prošle mjesece???? Narod je uredno plaćao...
Rezolucija o Srebrenici jedini u UN-u od cijelog svijeta su Rusi rekli da nije bio genocid. ZATO PAMTI I NIKAD NA GAZPROM a Gas sto manjnjnje koristi.
Mosi Koju istinu?
Pa gdje nestadose toliki ljudi simo?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
toooooooooo bravo rusija ovdje se naviklo samo na sadaku nedajte dok ne plate
Само мајка Русија зна са козојебима, хоће џаба да користе руски гас е па не може. РОССИЯ
Drzava se treba pobrinuti da u zimsko vrijeme smanji cijenu struje tj. da grijanje na struju ne bude skuplje od grijanja na gas, Narodu treba reci da sisteme grijanja prekombinuju na struju, gas treba odjaviti skroz, zasto bi se svake godine natezali sa rusima kad imamo svoj energent koji je cistiji i manje opasan, nebi bili zavisni o drugima i silni milioni bi ostajali u drzavi. Sve sto trebaju gradjani je promjeniti plinski bojler ili kotao sa onim na struju, to je oko 1500 km troskova, time bi dobili siguran sistem i jednom za sva vremena se rijesili rusa.
uh sto volim ove genije sto sve znaju maku mu,....pa covjek bi vas treb'o izmisliti da ne postojite:):):) e al kad bi se to desilo kako genijano predlazes (jer ***ti ljeljak kako nesto tako pametno i inteligentno nikom da padne na pamet),...ondaK bi ti se desio sledeci scenarij -elektro mreza bi ti popucala jer je zastarila i nije infrastrukturno pojacavana "i-ha-hajjj" 40 godina --ondaK umjesto odrzavanja postojece mreze, morali bi obnoviti potpuno postojecu -a ondaK bi to kostalo 20-30 puta vise nego Rusu platiti gas
a druga je stvar I GORA sto je vecina elektroenergetskog potencijala u RS. Yebiga,...dokste se vi borili da vam ostau gradovi,..Srbi su se borili za teritoriju i resurse
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
GUZPROM opet prijeti.
Rusi opasno vole repa!
bosnje vele da mogu i na drva...izvol'te
Iz godine u godinu uvijek ista prica, pa imate li namjeru da je promjenite. Dosadno stalno slusati jedno te isto.
E tako bi bilo najbolje bar nas vise ne bi prepadali i s istom pricom davili. A zaista i jeste nevjerovatno, da po najnizoj cijeni plin uvozimo a najskuplje ga potrosaci placaju, pa davno se sve moglo odplatiti....... ali, ali sta bi onda ostalo za ukrasti.
hahah Imas pravo neke stvari ne idu vala nikako u jednu recenicu, ne ide jedno s drugim i dzaba. Ah kod nas ima svega, pa i uvreda, ustvari toga ima najvise samo to i znamo. :-(