Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi znamo da smo vama dužni milione i milione, nego de vi potpišite sad ugovor sa našom preimenovanom firmom, pa ćemo, mislim nećemo, ovaj, vam opet ostati dužni milione i milione. Ali nije to isto, ovo je nešto skrooooz novo i drugačije. Baš će biti papci ako pristanu. Bit će ono Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.
svi u napad jedan je bingo
Brigo moja (Agrokorova) predi na drugoga (Mercator/Slovence).
Pregovarački tim dobavljača Konzuma preporučuje bh. dobavljačima da potpišu ugovor s Mercatorom Pregovarački tim dobavljača Konzuma preporučuje bh. dobavljačima da potpišu otpis dugova Konzuma preko Mercatora koji je , po zakonu , preimenovani Konzum . ccccc Ako potpisu i neka ih izlevate i ovaj put pokradu po zakonu .
Samo cemo mi u BiH ispušiti opet..
Zašto ne objavitr da je vlada dogovrila povečanje penzija sa penzionerima neka se ljudi malo obraduju klošari jedni a da je neki Crnjak odma bi objavili
Mole se svi Islamisti u BiH ( kako inace Kolinda zove stanovnike Bosnjake u BiH) da kupuju sto vise u Konzumu/Merkatoru kako bi ga spasili, a za uzvrat ce Kitarevicka potencirati price o opasnosti koja vrena Evropi od nas muslimana iz BiH
nema od tog nista
sto prije potpisu prije ce ih izlevatit