Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Buđet BiH je čudo, obzirom kakva sve agencije i gospodu finansira, od kojih građani i ova zemlja nažalost nikakvu korist nemaju, to je skupina familijarnih uhljeba, rođaka, zetova i djece od nekog prdonje.
na unaprijed dogovorenim prezentacijama, npr. neku porusenu fabriku ili atraktivno gradjevinsko zemljiste za 1 EUR, samo da "dovuku" stranog investitora u svoju zemlju, da pospjese realni sektor i zaposle ljude, nasi dosli sa par promotivnih brosura i CD, koji su bili tako jadni i nedorasli prezentaciji nekom poslovnom covjeku. Ovo je Fipovcima samo nacin da dodju u Minken, borave u hotelima (koji su im bez tudjih para tj. budzeta, nedostizni) i posjete rodbinu, kupe krpice i to je to. FUJ!
Pa sto nema ni jedne fotke ovih "ljepotana" sa tih silnih sastanaka?! Gdje je izvjestaj gradjanima (od cijih para se tamo sepure) s kim su imali sastanke, sta je dogovoreno, itd. Bas me interesuje na kojem jeziku objasnjavaju stranim investitorima potencijale BIH! Ne samo da mogu zamisliti, vec se i licno uvjerih dovodeci stranog investitora za bh."stolic" na Expo prije par godina. Osramotih se tim jadom, neznanjem i NEZAINTERESOVANOSCU ovakvih likova. Dok su druge nerazvijene zemlje nudile
"Agencija za unapređenje stranih investicija" ?!? čega ba !?
expo Real u Minhenu?!Pa zar nije Bayern?
Sta reci, kakvu poruku poslati: http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/8590/gordan_milinic_diplomata_od_karijere.html Karadzicev potrcko se skoro svaki dan na Klixu promovise kako pije kafe po sajmovima i zaustavlja ministre po aerodromima... Jos malo pa ce i ovaj portal dotaci samo dno...
Šarene pilule za lilule :-) ..koja šupljaža majko mila…pa valjda su trebali imati štand i predstaviti mogućnosti kao što rade sve normalne države …ovako mislim da će više obilaziti znamenitosti oktobar festa :-))