Asa Grupa
140

Predstavljeno novo rukovodstvo Eurofarm Centar Poliklinike

Eurofarm Centar Poliklinika
Eurofarm Centar Poliklinika
U ugodnoj atmosferi u prostorijama ASA Insituta, na druženju svih uposlenika Eurofarm Centar Poliklinike, predsjednik Upravnog odbora Feđa Morankić, svečano je predstavio novog izvršnog direktora Emira Seleskovića.

Eurofarm Centar Poliklinika posluje od 2000. godine te predstavlja jedan od prvih privatnih polikliničkih centara u BiH. Danas Eurofarm Centar Polikliniku čini sedam poliklinika u Sarajevu, Visokom, Goraždu, Bugojnu, Varešu i Trebinju, kao i laboratorije u Sarajevu, Međugorju i Vitezu.

Istaknuto je da će dosadašnja praksa Asa Grupe biti nastavljena kada je u pitanju širenje poslovanja te promjene koje su nastupile u narednom periodu donose širenje mreže poslovnica/poliklinika, kao i podizanje usluga na jedan viši nivo.

Eurofarm Centar Poliklinika
Eurofarm Centar Poliklinika

"Gospodin Emir Selesković, sa svojim bogatim dugogodišnjim iskustvom i dokazanim uspjesima u menadžmentu u privatnom sektoru donosi novu perspektivu i dinamiku u Eurofarm tim. Njegovo imenovanje je još jedan korak unapređenju naših operacija i postizanju strateških ciljeva", izjavio je Feđa Morankić, predsjednik Upravnog odbora Eurofarm Centra i predsjednik Uprave ASA Central osiguranja.

Ovo partnerstvo predstavlja važan korak naprijed za Eurofarm centar i osigurava stabilnost i kontinuirani rast.

"U narednom periodu, fokusirat ćemo se na daljnje jačanje naših kapaciteta i unapređenje poslovnih procesa, s ciljem postizanja još većeg uspjeha i zadovoljstva naših klijenata i zaposlenika", izjavio je Selesković.

ASA Central osiguranje je tržišni lider na tržištu osiguranja, poznat po svom velikom i uspješnom iskustvu u restrukturiranju. Stručnost i inovativni pristup donose novu energiju i viziju u Eurofarm Centar Polikliniku, čime se dodatno jača pozicija na tržištu.