Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na prvi pogled mi se ucinilo da stoji poslovno oporezivanje dijaspore.
Kao privatnik je tesko opstati i u sredjenim drzavama. Kod investicija se, ne pet, vec pedeset puta okrenu sve mogucnosti, u BiH dovoljno je poceti razmisljati da odustanes odmah. Investirati u drzavu gdje se se zakoni kroje po interesima pojedinaca? Luda jesam, ali toliko bas i ne.
Sve je promjenjivo..sve se moze promjeniti..
Vrlo rado bih ulozio u BiH ako dodjem do kakvih dobrih para, ali samo pod uslovom da SDA ni na mapi ne bude. Sve olos do olosa koji guraju nos u svaku novcanu transakciju. Ni SDP i ostli nisu puno bolji. Kada dodju neke normalne probosanske stranke da istinski podrze obnovu i razvoj BiH, ne samo rijecima nego konkretnim primjerima, kazem vrlo rado. Podrska ovoj platformi! Ostalo je na narodu i na izborima.
Ma ne vracajte se, spasavajte djecu. Ko je lud investirati u drzavu u kojoj se svaki cas prica o ratu.
Sehrete da dijaspora ne bi trebala da glasa, kao sto i ne glasa. Pa eto vam, izglasajte ljude koji ce vam srediti drzavu da bude privlacna ne samo investicijama dijaspore vec i bilo kojih stranaca pa ce te vidjeti investicije. Sadaka je prosla jos 1995 godine.
Tačno bi trebali promijeniti ime u "Bosna i Hercegovina i USAID i EU i Dijaspora"