Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad treba svi da studiramo na DIF-u tamo se najbolje stice znanje o turizmu i odmah se mozemo svi zaposliti u TZ Kantona Sarajevo, a sa DIF-om mozemo biti i premijeru konkurencija hvala Bogu samo nas pametni vode ovaj Nermin Muzur ni govoriti ne zna a gura se gdje mu nije mjesto zinula im guzica para jedino turizam nisu opljackali pa premijeru i njegovom najboljem drugu (bratu) Muzuru i premijerovom kumu Caluku zamirisale pare a ne zna se koji je pametniji od njih trojice
Nermin Muzur je SDA Ilidza... Pametnom dosta!
Nisam znao za taj podatak ali to mi je dovoljno.
Bas tako decko je ocit primjer da se preko stranke i na silu moze daleko dogurati NARODE IZDRZI
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Da, jer nas samo jos jedna od milion zajednica, skupstina i sl. odvaja od mira i prosperiteta.......
Nisam advokat niti ljubitelj sda ali oni prije nisu nista uradili da valja pare uzimali u svoje dzepove. A 50 % ih nije placalo boravisnu taksu makar je uveden neki red u ovu oblast.
Nisam advokat niti ljubitelj sda ali oni prije nisu nista uradili da valja pare uzimali u svoje dzepove. A 50 % ih nije placalo boravisnu taksu makar je uveden neki red u ovu oblast.
SDA je cudo -.-
Turistički potencijal Sarajeva treba graditi na pretpostavci da će jednom proraditi vulkan na Trebeviću. To bi bila turistička atrakcija. Ovako turizam u našem gradu se svodi na to da gosti dođu, pojedu čevape, dobro se ispodriguju i idu dalje.
Frajer magistrirao na temi turisticke zajednice koju su proglasili nelegalnom i stavili van zakona... Sve u cilju priprema za zasijedanje na ovu poziciju. DIF je bosnjacka Sorbona
Neznam koi milijoni kad nece ni kantoni postojati po Federalnoj vladi ,Sta ce sad difovci bez love aaaa ode trud uzalud!
Nadam se da vise necemo po Carsiji slusati vodice iz turske,htvatske,srbije...kako pricaju o Gradu,nego nase sarajevske...
Nermin, inache zavrsio DIF ko i svi nam ovi na vlasti.
Pa zar ne rekoste da ova stara ne postoi ,sta sad u njoj trazite ,imovinu ili gdje ce vam guzovi sjesti!
Drug Dino stavio svog jarana.... naravno koga briga sto je menadzerr sporta (kao i Dino) odlicna kvaklifikacija za direktora TZ KS ....Bravo kadrovi , uhljebi i poltroni
Ovi su DIF-ovci pravi maheri. Pogotovo ovi sto zavrsavaju dif u kasnim tridesetim. Mogu da se bave svime. Građevinom, urbaniznom, saobraćajem, komunikacijama. Doguraše i do premijera. Nema tog fakulteta koji školuje tako univerzalne kadrove kao DIF. Mislim da sve ostale fakutlete treba jednostavno ukinut i ostavit samo ovaj. Jedan jedini u jednoj si jedinoj !
DIF naprijed, Muzička uz njega, ostale gasi.
Kad će ove turističke zajednice sići sa grbače privrednika, to bi bilo dovoljno, ne trebaju ništa ulagat.
Sace vas tek Konakovic derati zapamtite!
kantoni da bi se razvili moraju svoj novac zadržati za sebe, a ne slati ga u sarajevo. svi centralizmi su propali na cijelome svijetu. tako je i ex-yu propala. nekad je sav novac išao u beograd, a danas u sarajevo. drugim riječima, od nečijeg sirotinjslog teškog rada uživaju uhljebi zaposleni u glavnom gradu i nemilice troše taj novac na kojekakve gluposti, jer ga nisu zaradili i ne znaju šta je težak rad.