Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pola uposlenika u njemackim firmama ne govori njemacki svima otkaz dat
Da da, razlika izmedju dodaj kao prijatelja i stekni prijatelja... mudar poredak nema sta
Ovo nisu firme koje uposljavaju ljude vec u vecini koje kroz kojekave edukacije usmjeravaju mlade da idu njima da rade.
A Rusi će vam slati bajkere i Kozake da sa njima lomite pogaču,a od poslova možete dobiti dudlanje ruske kharine pomenutim .
Sajam poslova
MERHABA ASKERI
Došli ljudi da pokupe radnike. Ko to hoće tamo da investira osim kriminalaca iz Litvanije? I oni investiraju jer imaju dogovor sa glavnim bajom.
Njemacka u BiH znaci bit clan SDA, to je bosnji vrh.
Cuj pa zar hoce neko da ulaze u politicki nestabilnom BH kantonu? Oni tamo samo pricaju o oruziju i naoruzanju te ubijanje i ponovno silovanje zena i djece te golorukih muskaraca a za kruh nemaju