{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Predstavljanje 51. Internacionalnog Klagenfurt sajma

S
10.6.2010. u 22:04
0
0
Predstavljanje 51. Internacionalnog Klagenfurt sajma
0
Predstavljanje 51. Internacionalnog Klagenfurt sajma
U cilju obilježavanja 51. godišnjice i predstavljanja novih sadržaja, Karntner Messen Klagenfurt organizira predstavljanje najznačajnijeg sajma šumarstva i drvne industrije u centralnoj Evropi "International Messe Klagenfurt"
Predstavljanje sajma će se održati u biznis centru UNITIC u konferencijskoj sali br. 7 u četvrtak 17. juna 2010. u Sarajevu s početkom u 11.00 sati.

Na Internacionalnom sajmu Klagenfurt, koji se održava od 26. do 29. avgusta 2010. u Klagenfurtu (Austrija) učestvovat će predstavnici iz 20 različitih zemalja. Sajam koji ima dugu i bogatu tradiciju namijenjen je drvoprerađivačima i svim predstavnicima iz sektora menadžmenta i inžinjeringa u šumartsvu, tehnologija pilanja i drvoprerade, sistema gradnje drvnih konstrukcija i proizvoda od drveta, transporta i logistike te bioenergije i tehnologija za očuvanje okoliša.

Predstavnici sajma dr. Bernhard Erler, g-din. Christian Wallner i g-din. Karl Platzer prestavit će bogate sadržaje sajma kao i njegove prateće manifestacije, seminare i radionice u kojima mogu pronaći interes svi iz oblasti šumarstva i drvne industrije.

Prezentaciju sajma organizira BHWOODEX prvi specijalizovani sektorski portal orijentisan izvozu drvne industrije u BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: