Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeba nas multikorporativni lobi. Ovo su zadnji potezi rusenja...
Ovi is Konzuma samo biraju Tomislave za direktore. U BiH su dva sad ima I Slo svog Tomislava. Blago nama.
Kako uopste jedna drzava moze dozvoliti, da ukupan dug neke grupacije, koja cini vise od 10% BDP-a, ima dug od 6 milijardi eura?! Kako su banke uopste mogle davati dodatne kredite nekome, ko vec ima dug u milijardama?! Ima ovdje materijala za niz krivicnih prijava i procesa zbog neodgovornog upravljanja, neodgovornog finansiranja, neodgovornog zaduzivanja, itd.
Ovako ce i Bake u SDA.
Multinacionalne kompanije su sve iste. Ova turbulencija je samo interes nekog od vlasnika za kojeg javnost ni ne zna. Sve je orkestrirano. Obicno narod i radnici ce da ispastaju. Tolka se drama pravi da bi drzava intervenisala i uvalila hrpu narodnih para u dzepove bogatasa. A narod ko narod... Bee beee.. standard
Direktori su tu kad treba hapat i uzimat enormne plate, a kad treba preuzet odgovornost odjednom im se ne radi više
Ko s Rusima tikve sadi...
Slovenac natego Hrvate.
...vratićete vi slovenca iz čačka. kad-tad.