Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predjsednik FBiH ? Druga najbeznacajnija funkcija u Evropi... prva je Predsjednik PC-a.
ja ipak mislim da je troglava azdaja najbezjacajnija funkcija ne u evropi nego u svetu.
@DarthBosniacInvad3R koji Gratz ? Denis ? Jesam li ja dobro cuo danas ili je on danas prava povratnika izjednacio sa pravima pederima ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bolje da je obišao kladionice po Hercegovini
Nema sposobnijih biznismena od ovih skutora, svaka im cast pa njih sve ide, imaju vise djece, kuce, mecke, mole se Bogu, ljepota...
Nije ni čudo što vam žene sve više i više bježe nama
Ponos Busovače nastavlja tradiciju da samo svoj narod obilazi i podržava :) pravi predsjednik HBiF
bakire mamu li ti izmjesti nam zlo kladionicarsko od skola i od djece, djeca uzinu ne uzimaju trce da se klade. i vi ste u talu s njima. sumnjam da bi bilo ko mogao otici u citluk otvoriti kladionicu a da mu hrvati ne aminuju. bosnjace glup si i jesi za viceva.
Bas tako drug,Zuto Pseto je glavni krivac za unistavanje zivota,pa i djece i rasturanje brakova,medjutim privilegije koje ima on i hanuma mu NEMAJU cijenu,
posjeti i premier kladionicu...velikog pokretaca privrede sto marke poreza ne plati ali voli skupiti pare od mrskih(a zapravo glupih) bosnjoooka
Ovo je 100% privatna tvrtka i privatni kapital i šta se oni kite tuđim cvijećem. Zašto nije obišao državna "uspješna" poduzeća. Nije zato jer ih nema a vlasnik ove tvornice je sve osim HDZ-ov igrač samo neka se zna.
Naredna posjeta kladionicama u Hercegovini. Peračima para i finansijerima zločinačke udruge HDZ-a BiH
Sutra ide u posjetu Kladionicama. Kladim se :) kvota 1:0,8 .
A jeli obisao kladionice, da uzme proviziju, reket ili mozda pazar ? Cijeli HDZ je na platnom spisku kldionicara ili su oni jedno- MAFIJA !?
gledaj papka sav je bitan
On vodi kladionicarski lobi. Umjesto Lijanovica on je sljedeci.
Rinkoma osniva novu stranku.. nezavisni kladionicarski savez..
Hvala bogu da HR Herceg Bosni osim Aluminijuma nema toliko sekundarnih grobnica kao na teritoriji pod kontrolom Sebije Izetbegović !!
(volio bih da kako mogu iskazati ovu misao bez komentara) - Hvala Bogu da su se forumasi sa klixa dozvali pameti pa kulturno ignorisu ove provokatore.
@ferhat_80 RIječ je naravno o uništenim privrednim gigantima. Ali i bivšoj Sebijinoj radnoj ustanovi.
standardna prica politicara... firma il fabrika ako dobro radi malo se pojaviti par slika odraditi i nek se objavi u javnosti kao da su oni zaluzni za uspjeh firme... strasno