Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve što ima veze s ekonomskim integracijama i približavanju EU standardima trebalo bi imat pozitivan predznak u svim normalnim zemljama.
Toliko mržnje za ovako pozitivnu vijest. Nevjerovatno!!!!
Prosječni Bošnjo je exspert da svaku pozitivnu vijest pretvori u negativnu.
Kakva suplja prica... Sta je zakljucak ovog memoranduma??? Jesemo Mi telad majko mila...
Opasna banka ova BBI. Ne vjerujem ovom Bukviću ništa. To je hodža
BBI banka....leglo prljavih para sa dubioznim porijeklom. samo idioti mogu drzati svoj novac u ovoj islamskoj praonici.
nebuloze, očigledno pranje para kroz prodavanje besmislenih usluga, kakav Evropski pokret.. šta su oni u toj oblasti u BiH, samo što imaju pompezno ime
Samo nek sklapaju ugovore, ovo je sve za naše bolje sutra. Radujem se kad vidim ovako pozitivne vijesti.
Kako ba Evropski pokret u BiH uzeo pare od Katara za citiram: Podršci razvoja modernog i naprednog društva ! A u Kataru smrtna kazna za deklarirane ateiste nosioce modernog i naprenog društva ! Ovi SDA UDBAŠI su u svojim financijsko-političkim perverzijama nadmašili i sami sebe !