Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smanjite sebi plate jbm li vam krv isusovu
Ja neki dan neke papire uzimao u opštini... Za sta treba.. Za posao.. Ok dobijem.. Par danas kasnije iste papire uzimam.. Za sta treba.. Za pasoš.. Kaže 8KM takse.. Pa reko neki dan sam uzimao iste papire nije mi trebala taksa.. Kaže to je za posao i nezz sta jos reče.. Pa reko ok da sam sad rekao da mi treba za posao da li bi platio taksu ona se samo nasmijala.. Uzimaju lopatom pare..
doticna je sigurno ekspert za lokalnu samoupravu a njena inicijativa je zasnovana na strucnim analizama.... hahahahajja, jess jasta
Sve je SDA kriva
Admela? Najs....
Konkretan prijedlog. Taxe su drama visoke.
Bravo Edmela, pare lokalnim samoupravama, Kantonu niko ne moze na davat, a sve sto rade podižu kredite. Tako može svako
Ne plaćam taksu nigdje i nikom.Ali sam čuo da Ilidža najviše dere sa taksama.Smanjite plate ne moraju bit 2milje i iznad.I eto uštede raja radi za maksimum 800km.
Gospodja cija je ovo incijativa je napustila SDA zajedno sa Aljosom i bila clan NiP-a, a zatim presla u S za BiH, a naredbu da podnese u kantonu ovu incijativu je predpostavite cija, znaci, cilj je da se najmnogoljudnijoj opstini u kojoj vlada Efendic obezbjedi jos prihoda od takse pa makar ona bila 50% umanjena, a da me ide u budzet KS
U biti, Efendic se bori svim sredstvima da dobije vise para pred izbore i pokusava da ide protiv kantona.
Svašta pa kako će uhljebi zivjeti
TROJKA JE ZLO
Na Ilidzi najvise deru sa taksama, Mužur dere raju
Rintajte tuzlanski rudari za Sarajevske uhljebe
Nevezano za članak. I službeno možemo reći da je odlazak u Njemačku dobitak na lutriji.Od 01.12 Njemačka uvodi novi način apliviranja za vizu putem sistema izvlačenja ili lutrije.Znao sam ja da će nam posjeta naših političara Njemačkoj doći galve.