Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako plate i penzije budu redovne bit će i sirovine.
grijanje na go... da prostite! :))
kako mi od svega pravimo sranje biće struje ihijjj ,evo ovo što mi seruckamo po klixu može bit bar za dva tri kw.
kako mi od svega pravimo
pustite fadilove denisove i bakirove izjave i agendu reformsku i dobicete govana koliko hocete za biodizel
@BHRealnost3 - sad vidim da je i tebe fascinirao pojam Mogućnosti u ovom, nazovimo ga, tekstu. Grijanje na mogućnost. Moguće je bilo izvesti i toplovod iz pravca Kaknja.. ali to je samo SF.
" ...ali bi istraživanja i projekti m o g l i dovesti i do povećanja kapaciteta." Dosta Mogućnosti zaista.
"mogao bi se..."
Ključni dio ove informacije je: "mogao bi se" ...sto na zalost u nasem slucaju znaci nema teoretskih šansi!!!
Kardaš(ijan) Benjamin ... Imal velike guzice ko rodica mu Kim
ENergija se neće izvoziti, nego ide besplatno idključivo arapskim naseljima na Ilidži, OSeniku, Buroju i mnogim narednim !! Nisu ljudi naučiliDA PLAĆAJU U SAHARI GRIJANJE pa im to izgleda kao skreiveni trošak !! :))) Bandsa Izetbegovića je spremna na sve, pa naravno i na to. Od čijih para ? OD NAŠIH DA NEĆE OD SVOG BOGATSTVA PLAĆATI ARapima zagrijavanje.
kuga bolan bolan sto ti to treba, susjed na makarskoj revijeri i ostali susjedi koji imaju bogatstvo u moru trenutno su "stranci" u svome na svome jer je njih ovih dana preplavila rijeka turista i zadovoljno trljaju ruke zbog toga, a ti??, a mi?? vidim ciljano ides i mrzis arapski svijet, ako uzmeno "buroj ozone" tu ne da ce samo oni bit vlasnici, oni ce omoguciti citavom svijetu kupovinu tih objekata i kvalitetno da zarade, da i mi zaradimo, k u g a.
Kod vas uvje ista priča, "Moglo bi".
Koliko se otpada u Sarajevu krije, ne bi bilo dovoljno 50 ovakvih da odradjuju posao....