Promo
3

Praznična čarolija najboljih poklona i super cijena u Tehnomagu

Stiglo je najljepše vrijeme u godini, vrijeme prazničnih čarolija i darivanja, vrijeme najboljih ponuda i super cijena.

Odaberite poklone za one kojima želite posebno zahvaliti za svu ljubav i pažnju koju su vam pružili u jednoj od najizazovnijih godina koje pamtimo. Ulazak u novu godinu može biti dobar povod za kupovinu novog televizora i uživanje tokom praznika, a onda i cjelogodišnja zabava uz popularne serije, filmske hitove i omiljene igre.

Iz praznične Tehnomag ponude izdvaja se Philips UHD 4K Smart TV dijagonale 43"/108cm za samo 659.90 KM, za najljepše praznične boje u Vašem domu. Uživajte u omiljenom sadržaju uz kristalno čistu sliku i zvuk na 55“/139cm Sony UHD 4K LED TV, kupovinom po akcijskoj cijeni od 999.90 KM i sa uštedom od 300KM. Ne propustite i promo cijene Sharp Android televizora, novo u ponudi Tehnomaga, već od 799.90 KM za 50“/127cm.

Nagradite sebe i svoju porodicu vrhunskom slikom za sve vaše nove sadržaje i pretvorite svoj dom u epicentar najbolje praznične zabave uz Samsung prazničnu ponudu televizora. Izaberite 55" / 139cm Samsung UHD 4K QLED TV, po sniženoj cijeni od 1449.90KM i uštedom 250KM.

Mnogo je razloga zbog kojih je bitno reći onima koje volite hvala za sve što su vam pružili u godini za nama. Učinite to na pravi način, inspirativnim i sjajnim Samsung Galaxy uređajima već od 269,90KM sa 2 godine fabričke garancije.

Uživajte u igri uz odlične praznične poklone top igara kupovinom Play Station 4 500GB F Chassis Black. Pozovite prijatelje i sastavite najbolju gamersku ekipu.

Laptop može biti idealan poklon za početak nove godine. Odaberite model koji najviše odgovara vašem načinu života, izaberite HP 250 G7 15.6" sa SSD-om, 669.90KM.

Promijenite životne navike sebi ili dragim osobama i poklonite fit poklon. Uređaje koji brinu o vašem zdravom načinu života i dobroj formi možete pronaći u Tehnomag prazničnoj ponudi po sniženim cijenama. Istražite ponudu i usudite se uploviti u zdrav način života sa Fitbitom.

Drage dame, plijenite pažnjom ovih praznika sa BaByliss uređajima za njegu i stiliziranje kose, jer vam Tehnomag do kraja mjeseca poklanja 20% popusta na kompletan asortiman. Iz ponude birajte novu snažnu fen četku za feniranje sa 4 nastavka sa ionic tehnologijom za samo 127.90. Tu je i najprodavaniji IPL na tržištu sa 100.000 svjetlosnih impulsa po sniženoj cijeni od 279.90 KM.

Iz Dysona, specijalno za prazničnu čaroliju stiže fen za kosu Supersonic Copper sa gratis kožnom putnom torbicom, i uštedom od 300KM. Supersonic fen pomaže spriječiti oštećenja od prevelike topline kako bi se očuvao prirodni sjaj kose. Temperatura zraka mjeri se 20 puta u sekundi i tako kontrolira. Rezultat je brzo sušenje, stiliziranje i zdrava sjajna kosa.

U Tehnomagu nisu zaboravili ni jaču polovinu, kupovinom bilo kojeg Panasonic aparata za brijanje dobijate poklon After shave Samurai, jer tajna savršenog brijanja leži u naknadnoj njezi. Istražite i prazničnu rasprodaju odabranih Panasonic uređaja za osobnu njegu.

U ovom periodu Tehnomag donosi i prazničnu ponudu bijele i ugradbene tehnike, za sve koji imaju želju započeti novu godinu sa novim uređajima za dom. Od velike pomoći u kući za svaku domaćicu su i mali kućanski uređaji, zato ne propustite istražiti ponudu, jer čeka vas specijalan praznični izbor obojen prazničnom bojom i cijenama.

Neka vaš dom ispuni miris praznika i dobrih želja sa domaćim hljebom iz pekača Panasonic, snižen 30%. Pretvorite posao usisivanja u ugodan i brz posao sa Dyson V7 Motorhead štapnim usisivačem i uštedite 350KM, platite 549.90 umjesto 899.90KM.

Pokažite dragim ljudima koliko vam znače i poklonite najbolji poklon, „čist zrak za cijelu porodicu“. Istražite bogatu ponudu ovlaživača i pročišćivača po sniženim cijenama u Tehnomag prazničnoj ponudi i uživajte u svježem i čstom zraku sa vašim najmilijima.

Pretvorite prazničnu kupovinu u užitak na novogodišnjem Tehnomag web marketu. Iskoristite redovne praznične popuste na webu shopu za dobru kupovinu, a uz Vašu Mastercard Shop&Fun ili Revolving ostvarite na sve to i dodatni popust!

Posjetite Tehnomag prodajne salone i dočekajte praznike uz vatromet veselja, najboljih poklona i dobrih cijena. Sretne praznike želi Vam Tehnomag.