Promo
25

Praksom do posla u jednoj od vodećih globalnih kompanija

Kompanija Philip Morris raspisuje konkurs za šestomjesečni program plaćene prakse koji je namijenjen svim studentima koji su završili osnovne, master ili doktorske studije ove, prethodne godine ili su na završnoj godini istih, a koji žele da se upoznaju sa načinom rada u jednoj od vodećih globalnih kompanija.

Kroz rad u različitim sektorima kompanije kao što su finansije, marketing, digital ili komercijala, studenti će imati priliku da se uključe u radne procese i steknu neprocjenjivo radno iskustvo.

Milica Jović, direktorka ljudskih resura za jugoistočnu Evropu u kompaniji Philip Morris, navodi da će praktikanti, koji završe praksu kroz ovaj program imati i mogućnost ostanka u kompaniji. "Kompanija Philip Morris realizuje program prakse baš sa namjerom da pruži studentima neophodna znanja i vještine, kao i da ih pripremi za poslovne uspjehe. Imajući u vidu veliku transformaciju kroz koju prolazi naša kompanija, vjerujem da je ovo sjajan trenutak za rad u dinamičnom okruženju i da će iskustvo kroz koje prođu mladi ljudi izabrani za ovaj program biti od velikog značaja za njih", navela je Jović.

Kompanija Philip Morris BH zahvaljujući kako materijalnim, tako i nematerijalnim beneficijama koje nudi svojim zaposlenima poput razvoja karijere, kvalitetnih uslova rada i fleksibilnog radnog vremena, prema istraživanju portala "Posao.ba" za 2019. godinu svrstava se među TOP 3 kompanije iz FMCG sektora u Bosni i Hercegovini.

Više informacija o programu plaćene prakse kao i o načinu prijave studenti mogu pronaći na sljedećem linku.

Prijave na konkurs traju do 15. novembra 2019.