Promo
121

Poznati i ukusni proizvodi: U Sarajevu otvorena nova pekara Mlinar

Foto: I. Š./Klix.ba
(Foto: I. Š./Klix.ba)
Nova pekara Mlinar nalazi se na adresi Koševo 21, a savremeno opremljen prostor, ljubazno osoblje kao i već dobro poznati proizvodi, razlog su više da posjetite ovaj novootvoreni prostor.

"Drago nam je da su građani prepoznali naš rad, te da imaju pohvale kako za kvalitet proizvoda tako i za osoblje i interijer naših pekara. Želimo omogućiti dostupnost naših proizvoda većem broju građana kako bi i na novim lokacijama mogli uživati u raznovrsnoj ponudi slanih i slatkih peciva", poručili su iz kompanije MD Family d.o.o. Hatidža Demić i Adnan Mujan.

Otvaranje nove poslovnice u Koševskoj ulici svojim dolaskom uljepšali su i dječaci iz Škole fudbala Bambinosi Sarajevo, jedne od najuspješnijih škola nogometa u regiji, koji su ujedno i ozvaničili početak rada poslovnice.

Prema riječima direktora Bambinosa Muamera Dalipagića, prisustvo polaznika škole u svojim prepoznatljivim žuto plavim dresovima je samo izraz zahvalnosti za podršku koju Bambinosima pruža firma MD Family, kao i za uručenu donaciju u iznosu od 2.500 KM, koja će pomoći daljem unapređenju i razvoju škole.

"Mi se trudimo da održavamo evropski standard treninga i discipline u našoj školi, a na tom putu imamo podršku ljudi i koji su svjesni šta znači zdrav sportski razvoj za djecu. U vremenu kada se komunikacija medju djecom uglavnom odvija putem socijalnih mreža i telefona, sport nikad nije bio značajniji, jer pruža neophodnu fizičku aktivnost za djecu. Mi smo pored kvalitetnog druženja, putovanja i treninga, uspjeli napraviti i fantastične rezultate, što nas dodatno raduje. Zbog toga nam je posebno drago kada neko prepozna značaj rada nogometnih škola", rekao je Dalipagić.

Novootvorenu poslovnicu možete posjetiti svakim danom od ponedjeljka do subote u radnom vremenu od 06:00 do 22:00 sati.