Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Necu ni citati, vec znam da su Eronet, Mtel i BHtel najskuplji i najgori u regiji, platis 10 km danas, do podne ostalo jos 3 km, o prometu da ne govorim, a u poslovnicana im je recimo Samsung S5 i danas dan 600 KM, hahah
Sta je ovo u nekakvim procentima ..pa mogu te i dalje da cepaju na svoj nacin☝️.. ko moze znati kako je bilo prije tih procenata ?
Ovo je navodno preduslov bio za potpuno ukidanje roaminga od 2021 sa EU i zemljama regije
o.30 km jedan mb.koji levati majko mila hah pa otvoris neko malo zescu stranicu et ti 2-3 km za minut.
Cuj prosjecna cjena. Opet prostor za malverizaciju
Sva sirotinja pod jednim krovom
Ko stonta aferim mu...
Eto nama Juge opet... Bravo!
j..o li vam albanija i kosovo m..u
Vela havle
u srbiju nikad isao nisam kao ni druge zemlje samo hrvatska slovenijaaa...koji cu k u bjedi
Pa BiH je veca beda od Srbije
Zato i jesi zatucan toliko
hahah koji patetici ...besplatan internet ..jedino tako ...telekom je sda koka muzara ..marke vam nedam
Ovo se žestoko isplati građanima Hrvatske i Srbije , kao i našim (Bosanskom pravoslavnom i katoličkom braćom) koji odlaze u gore dvije navedene zemlje.
0,27 KM/MB - ne otvarajte klipove, slike itd...samo wi fi
Ko uopste koristi net bez internet paketa?
Bosna nika nece biti ni srpska ni hrvatska ni bosnjacka vec i srpska i bosnjacka i hrvatska ❤❤❤ Mada bi ja volio da se svi samo zovemo bosanci odnosno hercegovci razlicitih vjeroispovjesti ,ali zivimo u demokratskom drustvu stoga postujmo jedni druge samo tako cemo uspjeti
Poluhigins1@ slazem se ja sa tobom kao propadnik bosnjaka, svi mi bez obzira na vjeru trebamo da budeno ravnopravni u nasoj bosni, ali, zamisli samo, da smo mi bosnjaci, kojim slucajem ne vecinski narod u bosni, bili bi vjerovatno izbrisani sa karte postojanja..
stani..zar nije ovo članak o romingu ?