promo
4

Povratak u školske klupe jednostavniji nego ikad

Bez obzira jeste li još uvijek u srednjoj školi ili ste u trci po fakultetskom kampusu, laptop je osnovna oprema za svakog učenika. Apple pravi neke od najboljih laptopa širom svijeta sa svojom MacBook linijom.

Bez obzira radi li se o moćnom MacBook Pro ili laganom i prenosivom MacBook Air, Apple prijenosnici će vas osnažiti u bilo kojem zadatku koji ćete ispuniti. Za većinu učenika 2020 MacBook Air je najbolji izbor. Ima dovoljno snage da se bori sa većinom akademskih izazova s kojima se suočite, a istovremeno nudi i do 12 sati trajanja baterije.

Mac je decenijama jačao vodeće svjetske inženjere, umjetnike, znanstvenike, dizajnere i glazbenike. I to isto čini studentima, jer je pun snage za vaše najambicioznije ideje. S grafikom i procesorima visokih performansi, naprednom memorijom i pohranom te zadivljujućim Retina zaslonom kompatibilan je sa svim profesionalnim aplikacijama. Mogućnosti su neograničene.

Apple je u martu 2020. osvježio MacBook Air, predstavivši novu čarobnu tastaturu, bržim procesorima za bolje performanse CPU-a i GPU-a, više prostora za pohranu i početnu cijenu od 1999KM za studente i profesore.

U susret novoj akademskoj godini Mekline je pripremio fantastičnu Back To School ponudu Mac računara po najpovoljnijim cijenama.

U periodu od 7.8.-24.09.2020. možete dobiti poseban popust povodom početka nove školske godine. Pogodnosti možete pogledati na Mekline web stranici ili saznajte više pozivom na broj telefona: 033/550 - 985.