Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj povratak u buducnost ka da smo nekad bili tamo
digitalizacija svega, ne samo potpis, već svega, to bi pomoglo mnogo. Doduše..neki bi ostali bez posla...ali....
Ne znam kako u drugim mjestima, ali u Skandinaviji ovo funcionise barem desetak zadnjih godina. Pecata i nema vec vise od 20 godina, a o nekakvim prastarim taksenim markama, sto se kupuju na trafici, da i ne govorimo. Kod nas se ni telefaks nije ukinuo.
S obzirom da u BiH trenutno veliki broj ljudi radi od kuće i stalno moramo nešto potpisivati za firmu, ovo bi bilo više nego korisno. Nadam se brzom uspostavljanju digitalnog potpisa kod nas.