Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanci još jednom pokazuju svoju naprednu inteligenciju već odavno dokazanu prodajom Energopetrola (moraš biti stručnjak da upropastiš naftnu kompaniju), upropaštavanjem BH Telecoma (cijene, (ne)kvalitet usluge, redovi za mobitel \'ko za vodu u ratu) i sad naravno na red dolazi FDS ! Naravno, prekomplicirano je sve ovo za bosancherose i van njihovog domašaja da skontaju kako će već u pola godine TDR biti vodeća duhanska kompanija... KONZUM sa K proizvodima u pola cijene, TDR sa Yorkom.... no kako rekoh, prekomplicirano je bosancima ovo za skontati.......
jesi mu dobro reko, bas tako\" ne seri\", jos nam cigare treba ukinuti
OK. Donnie, Kad narastes, samo ce ti se kazati.
Al Kapone, ne seri.
Zasto niko ne smije da uvede specificnu akcizu na cigarete u iznosu od 3, 4 ili 5 KM za paklo, pa da nam cigarete kostaju priblizno kao u Evropi, isto kao sto nam i mlijeko, ulje, brasno... kostaju priblizno kao u Evropi? Cigarete i alkohol su svuda u svijetu LUKSUZ, a uz to i stetni po zdravlje, te se kao takvi enormno oporezuju, a od tog poreza se poboljsava zivot gradjana (bolnice, skole, penzije, policija, borci i invalidi itd.itd.). A u nasoj zemlji bi se od tih para takodje mogla za 2-3 godine VRATITI sva stara devizna stednja! Ideja za razmisljanje onima koji misle dobro Bosni i Hercegovini. Ako takvih ima?
sta jos nema akciza na vazduh..uh hvala brankovicu