Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada je šestorka formirala vlast, prva izjava SDA je bila kako će sada krenuti masovno otpuštanje radnika. Kad vidi, povećaše plate ljudima i prave im bolje uslove rada. Sad očekujem od Sarajlića da kaže kako je ovo populistički potez.
a kada budu lokalni izbori onda će sda definitivno u KS otiči u istiriju
@saim_adka Povukli lovu iz ViK-a...polako...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I teba da im se poveca plata...svaka cast...
A sa naših leđa svaku noć cisterna KJKP RAD, pere parking pekare AS u Hrasnom, a po završenom poslu, jedan od radnika iz pekare izlazi sa dvije velike kese.
Standardna prica politicara. Povecaju plate, doniraju novac i sl., pokupe tako sve pohvale kako su oni dobri a u stvarnosti nista od ovoga ne daju iz svog djepa vec dijele tudje pare. I ja cu svima dati platu od 50000 mjesecno ako mi neko dozovli pristup fondovima EU vlada..... to mene ne bi cinilo humanim niti bi taj potez bio pravedan....
It is rolling, baby!!! Sunce se pomalja, jedna dobra vijest vuče ostale! Bravo!
jos privatni sektor da se malo organizuje, da se osjecamo sretnijim robovima.
KO ULICU PRLJA IMA DA NADRLJA
Da je i nama u TK malo ovog populizma.
Populizam
Vera Arnautović -Selimović i Srđan Mandić -Selimović
ok svaka cast a kad ce se privatni sektor mjenjati robovanje guzonjama?
Za radnike i treba tako i za EP radnike i vodovod i park ali za guzonje u javnoj upravi samo sniziti 10%
Svaki drugi dan novi uspjeh odjekne iz Sarajeva. Svaka cast i bravo za ovu vladu, zavidim Sarajlijama koje su se otarasile ljudskog sljama zvanog SDA.
ZA VRIJEME SOCIJALIZMA LJUDI SU DJECU PREPADALI I GOVORILI IM AKO NE UCITE SKOLU RADIT CETE U KOMUNALNOM. SADA U KAPITALIZMU DAJU 15 000 KM DA SE ZAPOSLE U KOMUNALNO
ovi radnici i jesu na terenu i nose teret posla. Ostali se potucaju po kancelarijama.