Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos malo bice jeftinija trava od cigara
Ljudi nemojte pivu dirat, ko Boga vas molim.Jos mi je to malo radosti u zivotu ostalo.
gurni je sebi u supak
kad se šuga hljeba najede aaaaaaaahahahahah
Bogu Hvala ne pijem više toliko,volila nekada na tamburice za vikend sada ni to,pušila cigare nikada,a tek sada mi na pamet ne pada!Pjuc ebem ti državu najbolje furati zdrav život biciklo,nogice Bog nam dao ha ya ne piti,ne pušiti..Pa nek se ebu sa povećanjem i treba da im opadne konzumacija.A umrijeti ćemo od gladi xaxaxxa Crni humor
Kad siromah zaima
kad zafali dizu akcize ,mmf ,pariski klub razni lihvari ce nam doci glave .uzimaju kredit da bi otplatili drugi kredit i tako godinama.jesmo idioti i zaduzenje raste u nedogled pa i svoju djecu i familiju zavaljuju u belaje politicari ..bevanda je vrhunski idiot .pa dobit ce jos vecu i zescu revoluciju.
Sad se mozemo napiti i vozati...
ako bi svi prestali da pusimo podigli bi nam cijenu hljeba i brasna. Na kraju ce nam otimati stvari iz kuce. Ja sam za to da kutija cigareta bude 10 e ali da satnica pude 5 e. Strasno je ko nama vodi drzavu.
to je to.aferim
Sve je to OK nek idu cijene gore ja sam jedan od tih, ali " NE VOLIM JEDNU STVAR " a to je da " KRETENI OD TRGOVACA SAD I UVIJEK KUPE PO STAROJ CIJENI SLJEPERE I ONDA KRADU OD SVIJETA PARE " jer dzaba govna prijavljivat kad su svi isti, i samo jos jedno " DAMIJE ZNATI JEDNO MJESTO U BiH DA NE ZNAJU KAD CE INSPEKCIJA POKUCAT " jer svi znaju po par dana skoro gdje ide.. e jake nam drzave !
Volim popit volim zagalamit ja ga jehbem ko će mi zabranit
Mi smo momci Paljani vozili nas trajvani kec dvica trica kec dvica trica
Cigare treba podici na 10 km, kad pusaci nemaju kulture neka puse qurac, duhan treba podici na 200 km po pakovanju, radnici umjesto da rade posao za koji su placeni za vrijeme radnog vremena pune cigarete, to steti ekonomiji cijele drzave, to treba zabraniti jer je neproduktivno.
Sada če i sebi plate podiči da nuliraju taj višak novca.
prestadoh ima par godina a kako je krenulo necu ni poceti opet, a bas sam razmisljao
Rjesenje je : rakija i trava
domaca proizzvodnja
Nedirajte nam u naftu bit ce belaja haha
.
Tako je mrki i ja sam bez teksta
SAMO NE DRAJTE GORIVO, ALKOHOL I DUHAN, SVE OSTALO POSKUPLJUJ, OD BRASNA DO ULJA