Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poskupi gorivo pa i sve ostalo, gorivo pojeftini, sve ostalo ne. Država uzme 17% reketa i eto ti kombinacije za Uhljeb Utopiju, pardon Bosnu i Hercegovinu.
E od tog tkz 17% reketa ti trebaju nabaviti vakcine i platiti zdravstveni sistem.... Jer kako si ti mislio da drzava finansira svoje potreba ??
lažete......mnogo je više
… ja u ASu da kupim burek a on sa 1 KM skočio na 1.3 KM pa još ti ni račun ne daju!
Lazzzzz, imamsve racune od 2019 do danas sta je kupljeno (hrana, odjeca i obuca, poneki komad namjestaja i kucnih potrepstina, higijena, gorivo, komunalije....sve). Sramno i bezkrupulozno lazete. Cuj 0,5%...To vi koji izracunaste ste na Marsu a mi u ovom jadu. Lazzzz.
Život - luksuz!
Statistički 0,5%, u stvarnosti 10%.
ono kad je obraz i gu.zica isto
Bijedoo a vi kako te?Molim boga samo da rezije poskupljaju valjda se stoka probudi
Koji 0,5 koga vi jebete sa 2km na 2,50 vam 0,5 %??? Smradovi!!!
sta je 0,5% akoje osnovica za obracun plate porasla 4,5%, nista je to, uhlkebi to nece niosjetiti
Koji crnih 0,5 posto, pa bingo je sve digao od 20 do 40% koga vise lazete
0,5 ali mozda za bogatase
U amku litar ulja 3,40..
A plate down!!!!!
idite u market pa vidite da li je 0.5% , smijesno je samo reci da je poskupilo oko 0.5% jer je 5 puta vise od toga .. Sramota
kila piletine 10 maraka , bila 8 maraka. Litar ulja 2,75. Znači ludilo. Juče bezveze ušao u Planiku cipele poskupile za 50 maraka
Ulje u bingu 2,95km
Lazete, hrana je iskreno poskupila za 20%