Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato ako ste u fasistickim strankama imate sva prava
Kome da se zalis? Robot sve izvagane robe imaju manje 20-30% mase. Konzum istekao datum najbolje prije. bingo cijena na artikal je jedna na kasi druga, itd.
ja ba ono u bingu sve rasprodaja a na kasi puna cijena
U TC FIS su mi prodali korišten tablet uređaj,upakovan u originalno pakovanje,kada sam htio da vratim uređaj(sutradan) kažu-gospodine ne možete vratiti već korišten uređaj,zar ne vidite da mu je displej potpuno isparan i oštećen...kažem-pa ovakvog ste mi ga upakovali...i tako,moja riječ protiv njihove...banda me napravi budalom,a kome da se žališ...BOJKOT FIS-a,mamu vam lopovsku!
Ko još kupuje takve stvari a da ih prvo ne isproba i pregleda?!
Sve sto je povezano sa razvojem gradjanske svijesti u BIH, ukljucujuci i svijest gradjana o potrosackim pravima, ne odgovara nacionalisticki obojenim vlastodrscima. Da od malih nogu ucimo sta znaci biti gradjanin i potrosac, ne bi se sluzbenice niti u jednoj drzavnoj ustanovi ponasale kao da gradjani sluze njima, a ne oni gradjanima; ne bi se medicinske sestre i doktori bahato ponasali prema pacijentima, ali sada mogu jer vecina pacijenata nije svjesna da medicinare finansiraju upravo pacijenti
Ne bi se upravitelji zgrada ponasali kao kabadahije, vec bi strepili da vlasnici stanova jedne zgrade ne odluce da promijene upravitelja; ne bi osoba koja naplacuje usluge za cistocu bila drska prema potrosacima, jer bi znala da bez tih potrosaca ne bi bilo ni njenog radnog mjesta niti plate; ne bi ni osoba koja naplacuje struje na salteru Elektroprivrede bila odvratna prema potrosacima, jer bi znala da cijeni novac tih potrosaca i da bez njih ne bi imala posla, itd.
javna preduzeca su najveci mafijasi. plus usluga im je 0 bodova.
De vi pascad sklonite sa ulica pametnije vam nego da seret.e o zastiti potrosaca a nama i nasoj djeci zivoti ugrozeni od lutalica koliko ih se nakotilo bit ce ih vise nego stanovnika . To sve govori o drzavi ...
Toplane napisale pravilnik da se ne mozete iskljuciti sa sistema. Hahaha
najbolja stvar u ovom je to što se svi ovdje žalimo, a niko od komentatora nije vratio artikal pod izgovorom: nemere se uvoj državi ništa jebote alija bakir i sebija...
Dođem kod stomatologa nema fiskalnog, taksi, trgovina, pekara.....ništa. Kome reći? Gledaju vas u čudu ako tražite. U velikim prodajnim centrima dobijete račun jer su tamo jače kontrole.😮
OKI je hohštaplersko-lopovska firma sa kojom se tužim već duži niz godina. Ako im odgovorite na tužbu onda razvlače proces i ne žele da priznaju da nisu u pravu iako su dokazi neoborivi. Ako im ne odgovorite na tužbu onda vam piju krv na slamku svaki mjesec sa opomenama za dug. Okerići su se obogatili na Tunelu u ratu i nastavili su sa pljačkom na "ozakonjen" način.
Jel ovo na slici Mr. Bean posl'o sestru u kupovinu?
Odjeca jeste najskuplja, gdje god odem ne mogu naci smrdljivu majicu ispod dvadeset markica
Zato u Beču hlače u butiku jeftinije nego sendvič u trgovini.
Vodu placamo za 24h koristenja,imali smo je 12h dnevno,racuni ostali isti bez obzira na potrosnju..Valjda je u pravnoj drzavi BIH normalno da placas uslugu za 24h a imas je 12h.
"Potrošačka prava najviše krše javna preduzeća" Sasvim logično, jer su tamo zaposleni polupismeni uhljebi čiji su rođaci bitne face u politici, pa tako da ovi uhljebi sebi umišljaju da su oni Bogom dani da rade u tim firmama.
A mi se nastavljamo žaliti na Klixu dok oni i dalje pokreću postupke protiv običnog naroda. Nismo bolje ni zaslužili.
Kome se žalit . Kad su hajvani na šalterima ....
@haroni dobar,😄
najgori je telekom, hajd probaj iskljucit se iz njihovih usluga..jos tri mjeseca ces placati racune, plus platit ces posebna dva nekakva naloga a ako im ne vratis kablove birvaktilne od interneta naplate ti to oko 400 maraka ahaha. a o fantomskim brojevima koje naravno nikad niste zvali ali ih vama naplate da i ne govorim.