{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Potpisivanje ugovora sa Dongfangom za radove na TE Stanari

S
26.3.2013. u 08:12
0
4
Potpisivanje ugovora sa Dongfangom za radove na TE Stanari
0
Potpisivanje ugovora sa Dongfangom za radove na TE Stanari
Kineska kompanija Dongfang, koja je generalni izvođač radova na izgradnji termoelektrane Stanari, potpisat će danas u Stanarima ugovor sa kompanijama iz Republike Srpske koje će biti angažovane na izgradnji ovog elektroenergetskog objekta.
Ugovore sa Dongfangom potpisat će MD Perić Company iz Bijeljine i Građ-promet iz Doboja za izvođenje dijela građevinskih radova i Kors iz Laktaša za izvođenje dijela elektro radova, najavljeno je iz Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske.

Svečano potpisivanje ugovora predviđeno je za 11.00 sati u objektu Elektroradionica na gradilištu termoelektrane, uz prisustvo ministra za prostorno uređenje, građevinarstrvo i ekologiju RS Srebrenke Golić.

Osim navedenih, na pripremi i izgradnji objekata za potrebe termoelektrane iz obima radova EFT Rudnik i Termoelektrana Stanari, angažovana su i domaća preduzeća Elnos iz Banje Luke, Eling iz Teslića, Gradip iz Prnjavora, Graditelj iz Teslića, koja imaju svoje kooperante i dobavljače.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: