Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Efendiću za svaku pohvalu.Čovjek si za primjer.
@audi a6 kakav primjer...jer onaj kruzni tok pa semafor za primjer kraj bosnaplasta...cesiru prodo zemlju kojom je trebo ici autoput..
covjek za ...ac
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zbog nelegalnoh objekata i prodane zemlje cesiru sarajevo je izgubilo autoput...
Neplanski gradjeno. Opstina je finansirala izgradnju nekoliko objekata uz prugu i uz ulicu Safeta Zajke, a sada ih mora rusiti poslije nekih 10 godina od izgradnje. Aferim nacelnice.
Svi ponesto urade samo crna Vogosca i Visoko nista,Vogosca posle rata ni metra puta,kada idete kroz Vogoscu,kolona zna biti sa K. Glave do vogoscanske Petlje,ludnica....
Duzi tekst od transfelzale hebo vas suplja prica vise
Govori se o veoma zahtjevnom projektu! Kako ih nije sramota?! I gradnja autoputa isto wooow vijadukt, wooow tunel! Pa ko god je pomjerio iz drzave vidio je gdje je svijet otisao i sta su “zahtjevni” projekti, a ne ovaj nadvoznjak!
Uz vrlo malo truda Boljakov Potok je mogao biti najbolje povezano naselje sa centrom. Lokalni vozovi koji su stajali na stanici Alipašin Most putovali su do Željezničke stanice samo pet minuta. Za povezati tramvajsku i željezničku prugu u Grasu su predlagali projekt koji je zahtijevao samo 150 metara kolosjeka od pošte na željezničkoj stanici do okretnice tramvaja i nabavak dvonaponskih tramvaja. I povežu se Rajlovac i Pazarić sa centrom grada.
čuvajte se da vas kamera ne napadne
Crveni kmeri na aparatima,vrati se Damire Hadziću,kmeee,kmeee,i daji zemljiste u N.gradu Tibri Pacifik inače njegove mame hrvatice familiji nek se šire i nek grade po Novom Gradu kako im ti dopustiš,kmeee,kmee...
@donvito prskaju ti po mamuskari crveni kmeri zeleni tvoru!
Obojica su isti! Korumpirani do glOve!
Ima da svaki dan idem u Boljakov potok...
Nemoj,dobit ćeš maru.
Cuj iduce godine, pa ljudi sagrade 100 km auto puta za to vrijeme... Efendic 400 m, (2018,2019,2020) 3 godine... Aferim!!!
Mogao bi miko nekome maru podijeliti,pa vi izvolite .
Smijesno. Kruzni yok u buljskovom potoku kraj bosna plasta najvece zlo napravljeno u novom gradu. Opstina prodala cesiru zemlju kojom je trebao da prodje autoput. Narod nije vise ovca..kaznit ce vas na opcinskim izborima. Mahalu pravite od novoggrada.
A gsje su mu sljem i zastitna oprema...Valjda su pravila ista za sve ljude na gradilistu.....ili kod nas nisu......?
Vidi Mike stručnjaka za mostogradnju.
Hahaha gledaj ovog lika lijevo, vidi se da nikad u životu nije nosio kravatu