{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Poslovna mreža Raiffeisen banke bogatija za još jednu poslovnicu

13.3.2018. u 11:07
55
Poslovna mreža Raiffeisen banke bogatija za još jednu poslovnicu
55
Poslovna mreža Raiffeisen banke bogatija za još jednu poslovnicu
Poslovna mreža Raiffeisen banke bogatija je za još jednu poslovnicu. Uz prisustvo klijenata i poslovnih partnera svečano otvorena poslovnica u Maglaju.
"Zadovoljstvo mi je što nastavljamo sa širenjem naše zaista razgranate poslovne mreže, te što su naše usluge od sada klijentima dostupne i na području Maglaja. Poslujući u doba značajnog tehnološkog napretka, aktivno radimo na razvoju naših digitalnih servisa ali pri tome ne zanemarujemo ni poslovnice koje za klijente najčešće predstavljaju prvu tačku kontakta s Bankom“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.

Otvorenjem poslovnice u Maglaju, poslovna mreža Raiffeisen banke na bh. tržištu broji 98 poslovnica. Tim uposlenika kojim rukovodi gđa. Nermina Kaknjašević će svakodnevno raditi na tome da na efikasan i optimalan način odgovori na sve upite klijenata, kako fizičkih tako i pravnih lica.

"Nadam se da ćemo u narednom periodu biti uspješni u našem nastojanju da sa klijentima na području Maglaja dodatno učvrstimo ne samo poslovni odnos nego da im nastavimo biti pouzdan partner te da maksimiziramo njihovo iskustvo u poslovanju sa Raiffeisen bankom", istakao je dodatno Dobnigg.

Poslovnica je smještena u savremenom prostoru na adresi Ilijasa Smajlagića 1, a svoje će usluge klijentima pružati radnim danom od 08:00 do 16:00 sati, te subotom od 08:00 do 13:00 sati. U okviru poslovnice je dostupan i Cash Point bankomat putem kojeg pravna i fizička lica mogu izvršiti uplatu novca na svoje račune.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: