Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Banka i odgoda ne stoje u istoj rečenici , nikad !
Promatram samo ko trazi moratorij i u cije ime! Hoce li moratorij ici i Bingu i slicnima koji ubise novac u ocoj situaciji, vrecama nose u banke da predaju pazar. Jesu i oni kome treba dati? Pumpasima, farmaceutskoj mafiji? Naravno da ce se napraviti olaksice za ljude koji ne mogu da plate!
Pa donesite zakon, pa nemorate nikoga moliti niti pozivati
Haloooo pa ti neki dan na FTV stajes na stranu bankarskog sektora i kad su donijeli odluku sad se oglasavas. Sto to nisi rekao kad je bilo vrijeme. Sipas ljudima prašinu u oči
hahahaha, apeliraju na svijest bankara.... hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
šta imaju privrednici naređivati bankama.zar to ne stoji u pravilniku kako će se banke ponašati u slučaju krize.i ta reinfens banka što povećava nešto 💯 .narode ništa ne plaćate što niste potpisali.svaki papir dobro pročitajte prije nego stavite potpis.naročito onaj dio sa sitnim slovima što mi mislimo da je nevažno.ali upravo tamo zec leži.
Evo pravog vremena za ucenje njemackog jezika, bice arbajta ko blata u Njemackoj
Samo ih treba lijepo zamoliti i to je 😂
pa majka mu stara ima li igdje ikakve odgovornosti vlade za pomoć radnicima i privredi? nije rješenje srozati banke jer je to jedina zdrava privredna grana koja isto zapošljava 15ak hiljada ljudi. u čitavoj EU osim Mađarske niti jedna vlada nije legla na banke i nametala moratorije nego su iz budzetskih sredstava krpali rupe.
Stace i ovaj kijemet, a Njemackoj ce trebat jos vise radnika, a vi dajite poticaj pruvatniku srednjovjekovnih pogleda na biznis
Svimaa!!! ne ko zatraži nego svima, a ko hoce da placa neka placa!
Floskule, sad ce drzava dati poslodavcima poticaje i projekte za zaposljavanje, a vi vratite tako da placate poreze kako treba, da date regres koji radnici fiktivo potpisuju, da godisnji bude po zakonu a ne 10 dana sa vikendima, da ukinete koverat platu a minimalac na banku, pa kad inzinjernode u penziju 350 km ce imati, da placate prevoz radnicima, da ih ne tjerate sad na godisnji, da ne koristite duple fiskalne kase, da kupite radno odijelo radniku, .....
Kome je redovna plata i nije ugrozen zbog cega bi se moratorij davao i njima?Pa valjda treba da se daje onima koji su ostali bez posla,primanja i slicno.
@EpiCentar @ slika može biti lažna, npr. lik ima redovna primanja (policajac, nastavnik ...)a supružnik ostao bez posla a uz to bio primoran raditi za minimalac ili na crnjaka. Plaća stan, komunalije, dijeca u školu, krediti ... jel njih treba ostaviti da pocrkaju ?
sacekajte da uzmu jos jednu ratu
Birani pretplatnik je trenutno nedostupan piiiip