Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne traže oni ništa niti cijene išta oni traže robove samo
100% si upravu. To ceti potvrsiti vecina ljudu koji su zavrsili navedene fakultete i rade u navedenim strukama.
@Robomnikad Pa kaze: plata 400 maraka na racun i prijava i jos 500 na ruke. Od 3 sedmice odmora mozes uzet dana. I to kad uzmes nabijati na nos. Ti bi da se suncas a ja da to placam... neka hvala! Lijepa evropa!
Kada budete podigli plate za navedene, naci cete ih.
Ostat cete vi bez radnika uskoro ako Bog da, pa cete i bankrotirati polako, jedan po jedan.
Ove evidencije nisu tacne vozaca i frizera fali ali je fazon da je pola njih prijavljeno na biro a radi na crno.
trazit ce te vi I razno razne zanàtlije vodoinstalatere elekticare keramicare parketare I mnoge druge. Vec sad mnogi kukaju ne mogu naci dobrog majstora. Nije tacno moze se naci ALI ""taj dobar majstor I dobro kosta ""
Traži se sve, kada se malo bolje potrudi, treba samo uciti i raditi na sebi.
Kod bi firme IT full stack developera a plata 800 KM, mamicu vam robovlasnicku.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 MIRSADE, BRAVO BUDUĆI PREDSJEDNIČE, konačno im treba očitati lekciju, KORUMPIRANIM I PLAĆENIM POLTRONIMA. JOŠ JEDNOM BRAVO I KAPA DOLE #mislislisvojomglavom
Poslodavci u BiH su najčešće zatupljene bošnje koje hoće da radnik zna "oko svega". Neki dan bas gledam oglas na posao.ba gdje Lamper firma (laminati, Stup) traži Grafičkog dizajnera a dole u opisu oglasa piše Poznavanje rada na računaru (MySQL, jQuerry, PhP, itd) plus Adobe CC. Svi naši informaticari trebaju ici vani i raditi kod normalnih ljudi a ne nasih krkana koji su navikli samo sa pijačarima raditi.
Sto se tice IT-a tu je samo buducnost za programere i developere.
IT je jako širok i svako pametan će otići vani, uzimati lovu i živjeti normalno