Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poslodavci recite onda svojim zaposlenima za koga da glasaju.
Jedan od najmudrijih komentara koje sam procitao.
Cilj poslodavaca je niza cjena rada!!! proctaj pa komentarisi!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ne pratim ga, ali ovaj tip mi priglupo djeluje
Prazna glava, prazno i obećanje brt.
koja privreda bi mogla prezivjeti pod ovolikom administracijom i fukarom na milion izmisljenih pozicija?! Pa Svicarsku bi u zemlju satjerali s ovolikim kantonima, opstinama, opstinarima, vijecima, parlamentima, kabinetima, pomocnicima i cime sve ne. Nacelnik opstine, pa ima vozaca i hamala i pomocnika i kurvu i nosaca. Ja se divim kako ovdje i trava vise raste, a kamo li privatni sektor. I onda jel se izbetonira 500m neke nove ceste, eto kompletne delegacije da se slikaju svi. Ima'l kraja vise?!
Da je srece, Novalic bi sjedio s privrednicima 45 sati bez prestanka. Ali, ne moze sa ljudima iz realnog sektora, koji su pokretac privrede u svim zemljama svijeta, ni jedan bh politicar sjediti ni 1h, jer se tu najbolje pokaze njihovo neznanje, nesposobnost i nezainteresovanost za bh.gradjane! A zaludjena masa nikako da shvati znacaj privrednika za BIH. Samo da se zapitaju gdje bi bila Njemacka bez privatnika, sve bi svima bilo jasno. Pokretacka snaga svakog drustva, a Novalic bijednih 45min
E moj Nole moj... Kad bi ti samo malo bio svjestan koliki si idiot. Svima bi nam bilo ljepse.
ovo frljavo govedo od gradacca nije krivo sekunde ono je nusprodukt stranke i bolesnog kriminogenog sistema on sam ne bi bio u stanju sastaviti dio bilo kakvog plana on je tu da prezentuje ideje stranke i prima metke umjesto glavesina
Novalić je balega.
bolje prazno obećanje nego obećanje puno govana
Gospodo poslodavci,prekinite da plačate poreze tim idiotima i oborićete ih za mjesec dana. Radnici realnog sektora će uvijek biti sa vama i uz vas!
MAJKU VAM ROBOVLASNKICKU.
Ovaj Novalić vidi mu se u očima da je lopov a komšije iz Gradačca kažu da mu je i Babo bio isti lopov ko i on
Poslodavci bi bili najzadovoljniji kad ne bi morali davati plate nikako...
Popustite covjeka vec jednom, kakva je to katanga a kaze ukoliko mi ne udovoljis protestujem. Jest da ne cvjeta privreda ali shodno stanju dali je moguce to sto trazite pitanje je ?????
Sa ovakvim ekonomsko-nesposobnim politicarima, ne samo da privreda nece procvjetati, nego ce joj korijen unistiti
Nisam bas u to siguran, ipak Novalic ima rezultat i trenutno vodi protiv protivnika proguglaj Klix pa ces vidjeti !!!
pa šta očekivati od ovakvog premijera ,dno dna
Kakav jazavac, bas ono naocito sarmantana i produhovljena licnost.