Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo neki fakultet za hipstere cije tatice imaju podubok djep
lik5 mozes li mi objasniti koja je razlika? Ja sam nikad nisam imao osjecaj za dj-dz.. ne kontam ni sto ce nam ista slova dva puta.. i tvrdo i meko ch.. jel to neko ne razumije ako se stavi meko umjesto tvrdog i obrnuto? Nasa abeceda definitivno ima viska 2 slova ;)
ma sve je to ok.. ali reci mi.. ako napisem djamija.. znat ces sta je u pitanju.. :) ja se samo pitam u praksi koja je razlika.. jer je neces primjetiti :) .. ajde sad.. dzak je vreca.. djak je ucenik.. ali ako kazes.. stavio sam djak na ledja.. iz konteksta ces razumjeti da je u pitanju vreca.. a ne dijete.. a i vrlo je malo premijera gdje ces naletiti na rijeci koje su iste i razlika je samo u tvrdom i mekom slovu.. tako da su po dva dz i ch totalno bespotrebna.. trebamo to malo regulisat.. izbacit suvisna slova :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
morel bubreg za 3 godine, ko nov, malo preso
malo, ni ne vidi se
Milina
Mi smo naopak narod !!! Nikad nista od pocetka do kraja da se uradi kako treba. Ok, imaš Ganića koji je izgradio karijeru kao stručnjak u US, pa onda političke veze, i realno je gospodin...stvarno ima sve pretpostavke da napravi odlicnu stvar. Ok je i to što puca na djecu guzonja. I treba im uzeti pare. Privatni kapital u visokom obrazovanju...sve super. Ideje za pohvalu. Ali onda... - sroza sistem na način da su kriteriji za prolaz smiješni - kreira atmosferu da djeca guzonja se nešta pitaju, tj pitaju se haman ko profesori - u prvi plan gura sina i kcerku koji syebaju imidz totalno...studenti treba da se ugledaju na njih?!?! FUJ - obezvrijedi kompletan sistem zapošljavanjem mladih i perspektivnih ljudi, koji objektivno nemaju kapacitet da budu profesori, mentori...u ovom trenutku. Imat će...ali za koju god dok malo još pure pojedu i malo iskustva steknu. Zaposli ih, pa ih ne plati...ljudi nemaju platu ili imaju malu...i gledaju sina i kčerku kako se kurche i razbacuju pare
Jel dobra emina
Evo sad ću. Samo dok grah nastavim.
polahko, nece ovo zadugo, ne ostavljaj grah
Pravi grah se krčka satima, a ne ovo sad kako ga za sat/dva sa pretis loncima naprave ko ni sebi ni svom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve troje nose naočale , nemaju ni dvadeset pet .... neka furka ili ? znam da nisu izgubili vid jer su učili pod kandilom ili svijećom
Mene interesuje samo da li se ijedan od privatnih bh univerztiteta priznaje u njemackoj, ja koliko sam cuo samo se priznaju drzavni?
ssst se priznaje. Info iz prve ruke
Ja sam na državnom i profesori kažu da od ovih privatnih, samo ona 2 turska, burch i ius, imaju certifikate koji vrijede svugdje. Tamo pozivaju najbolje profesore da drže nastavu i dosta brinu o asistentima. Vidjela sam im i laboratorije koje su boli glava, a i daju stipendije. Ovaj cigan nijednu stipendiju ne da.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
5300€ !? Jel' mogu "certifikati" dobiveni kao demobilisani borac? ;)
Uživam citati o SSST. Uživam vidjeti mlade ljude koji svoju sudbinu sami kroje. Uživam vidjeti talentovane ljude koji će promovisati Bosnu bilo da odu iz ove zemlje ili ostanu u njoj. Jedina obrazovna institucija za koju mogu reći RESPECT. Znam da nije jeftino, ali bolje uložiti u svoje dijete nego u GOLF 5.
jao selmice. trebas hodzi otiici da ti zapise. ako je neko talentovan uspjece i na drzavnom fakultetu. ovdje je samo stvar statusa, da zna mahala da babina mala ide na ssst, a poslije svakako ima obecan (placen) posao. o,ni koji misle kao ti, da ce dobiti obrazovanje pa se zaleete dignu kredit, ulazu u 'obrazovanje' na kraju zavrse vodece prognozu na ftvu. poz
Trenutno najkvalitetnija obrazovna institucija u BiH.
Kao i obično ,nema komentara na najvažnije teme - obrazovanje.Prilika za "odlikaše" da dobiju međunarodnu diplomu i riješe se kako bosanskog "duha" tako i "zloduha". Nemojte propusiti priliku da nešto uradite za sebe i svoju budućnost - navratite.