{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U oktobru drugi regionalni Virtualni dan karijera i znanja

S
29.9.2011. u 08:38
0
0
U oktobru drugi regionalni Virtualni dan karijera i znanja
0
U oktobru drugi regionalni Virtualni dan karijera i znanja
U petak, 30. septembra Posao.ba održat će prezentaciju za studente Ekonomskog fakulteta u Sarajevu, sa početkom u 14:00 sati. Cilj prezentacije jeste upoznavanje studenata sa predonostima Virtualnog dana karijera i znanja, te uspostavljanje i jačanje komunikacije između studenata i poslodavaca i edukativnih ustanova.
Virtualni dan karijera i znanja 2011, u organizaciji najjačih internet portala za zapošljavanje iz regije ( Posao.ba - BiH, Moj Posao.net - Hrvatska, Infostud.com - Srbija), održat će se od 5. do 12. oktobra na adresi www.DanKarijera.com na kojoj će biti postavljen 3D virtualni izložbeni prostor koji omogućuje interaktivnu komunikaciju između posjetilaca, te poslodavaca i edukativnih ustanova. Projekat su podržali
regionalni partner MDG, program za zapošljavanja i zadržavanje mladih u BiH i Federalni zavod za zapošljavanje.

Na prezentaciji studenti će imati priliku dobiti više informacija o samom sajmu, njegovim prednostima, te načinima učešća. Također, za vrijeme prezentacije predstavit će se kompanije - izlagači na Virtualnom danu karijera i znanja 2011.

Predstavnici kompanija prezentirat će kompanije iz kojih dolaze, njihov menadžment ljudskih resursa te načine poslovanja. Prezentacija je interaktivnog karaktera što studentima pruža priliku da kroz razgovor sa poslodavcima dobiju više informacija o savremenom načinu poslovanja i upoznavanja sa najnovijim trendovima na tržištu rada. Ovakav vid komunikacije također pruža studentima priliku upoznavanja i povezivanja sa poslodavacima, te savjetovanja o aktivnim načinima traženja posla i dodatne edukacije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: