Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma zapolio bi to bake samo da ima toliko radnika 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ne kažem ja ništa loše za bakija nego kažem da bosna ima onoliko nezaposlenih kao kina to bi bake zaposlio odmah 😉
BAKIR NA INZULINU.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kinezi iz rajlovca se vratili u kinu.
dosli su kada je bilo isplativo poslovati.. otjerala ih je drzava
Moj Bakire... ti za 10 godina 100.000 obecao...
STRASNA JE TA KINESKA MASINERIJA,STRASNA.NEKI DAN GLEDAM PRICO U GLOBALNOM NEDOSTATKU GRAFICKIH KARTICA U SVIJETU.KINEZI POKUPOVASE BOGA OCA TE PAKUJU RUDNIKE BIT COINA MONSTRUOZNIH PROPORCIJA.MJESECNI RACUNI ZA STRUJU IH IZADJU OKO 100 000 DOLARA.MONSTRUMI SU TO
Da je Bakir u Kini,posto Kina ima 600 puta vise stanovnika nego sto je Bosnjaka,on bi otvorio 600 x 200 000 = 120 000 000 miliona radnih mjesta za Kineze u inostranstvu :)
bake na aparatima
NE ZAPOSLJAVAJTE SRBE PO FEDERACIJI!!! Kradu vam auta, pucali su na vas, ne placaju porez, licemjerni su prema domovini Bosni i Hercegovini!
Zamanta mi se od ovih miliona
bake sta je ovo...100000 radnih mjesta...ako kaskas uvjek mozes rec "pa nismo kina"...haj ja
13 miliona radnika hrani još 30 miliona gladnih usta
1 radi 5 gleda iz hladovine
KOMUNIZAM najprosperitetniji i najhumaniji sistem u svakoj državi se dokazao kao idealno društvo za građane. Napredak čovječanstva zavisi od komunističkih zemalja.
Ma ni ovi kinezi nemaju pojma... Dodjite u BIH pa da vidite kako se nista ne radi a zivi se !!!
spavaš li mirno Bakire?!
Sad će Bake, da zaposli 100.000 penzionera!
Satnica im tri prstohvata rize na sat:))))
Za saku rize!