Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam sto se ljudi bune - pa bolji smo od njemacke i britanije imamo manje nezaposlenih nego oni
STIDITE SE SVI IZ FEDERALMOG I KANTONALNOG ZAVODA ZA ZAPOŠLJAVANJE A I ONI SA BIRO ZBOG PODATAKA PA I ONI TREBAJU BRZO DA NAM SE PRIDRUŽE...
http://zarada-marketing.blogspot.com/
Narod zna da je ovo 100%,drzava za covjeka
skoro 50% nezaposlenost svaka cast
pa dobro je nijemaca ima vise nezaposlenih nego nas hahahhaha
zna li neko koliki je broj radno sposobnih stanovnika bih?
a gdje su nase zlatne kasike smrc smrc :( zar nismo trebali biti jaci od svice?????
Neka inspekcije rade svoj posao pa neće biti toliko nezaposlenih. Jasno mi je da radnik može biti ne prijavljen negdje na periferiji grada ili na selu ali kako se to može desiti u cenrtu grada tj. u ovih nekoliko gradskih općina. Mito i korupcija su najveće zlo u državnoj administraciji veće i od ovolike nezaposlenosti.