Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon jedan dobar i konkretan prijedlog ..
Povecati kazne za bacanje smeca...i poceti kaznjavati...Pogotovo u rijeke...Steta sto je pola Bosne industrijska rijeka, inace, mogli bi turizam od tog napravit...Splavovi, kafici, restorani...al eto
@DonBanovan vidi se da si uhljeb
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odlicna plata za ovu vrstu posla. Kada budemo imali minimalac neto 800 maraka u drzavi ovo ce se vec i zvati normalno . Minimalac sa 400 na 800 da se digne. Neto.
Bravo za novu vladu!
isplati se dat otkaz i čistit jer većina neće ništa radit
Tesko ce naci 600 ljudi da rade,vecina na birou je zbog zdravstvene knjizice...vaznije ce biti vidjeti koja(cija) ce firma dobiti ovaj posao
Bolje da ociste grad od lopova, kriminalaca i svega poganog sto se nakotilo u nasem seheru
Za bacanje smeće isključivo velike kazne, jer ne možeš drugačije sa papkom. Kad jednom dobije po ušima neće mu više pasti na pamet, a ako mu se ne sviđa, onda nek se vrati u tunguziju iz koje je došao jer nije za grada. Za čist grad i od smeća i od papaka.
Bolje nego profesoru skoli
Odlično! Ali me uvijek nervira kada službe sebi pripusuju sve zasluge, a pogotovo kad se hvale što rade svoj posao. Eto oni daju doprinos, daju više para...kao da iz svog džepa plaćaju. Oni troše novac građana, a najvažnije je da građani taj trošak odobravaju, što se ne može reći za mnoge druge troškove koje treba staviti pod kontrolu.
Koja glupost, umjesto da se napravi Eko Policija, i naplacuju kazne za papke koji bacaju, smece, opuske, zvake itd. Opet se placa...nista svabe nisu kulturniji od nas, samo po dzepu udaraju !!
sto se mene tice svida mi se kako je pocela raditi nova vlada. nadam se da bude sve bolje i bolje.
za mahanje metlom ce zaradjivati duplo vise od radnika/robova u privatnom sektoru
Svaka cast za prijedlost, ali dzaba cistimo kada nas narod nije dovoljno ekoloski osvijesten. Sve dok se radnje poput istresanja šerpe makarona kroz prozor, otresanja čaršava, bacanje opušaka po putu, pišanje po liftovima, nekupljenje izmeta ljubimaca... ne budu kaznjavale zivjet cemo vazda u smecu.
Jedna od boljih vijesti u zadnjih 20+ godina
daj one pedere sa zastavama i daj im 1000 nek ciste ko im jb mater
@HeavyTruckDriver01 ..i obavezno im dati " zastitnu opremu": durex i vazelin😂🤣😂🤗..a sve ostalo je ok..radice🤣😁
Po kojem će se kriteriju birati? Zašto nema nikakv konkurs za prijavu?