Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa 50% zaposlenih u Srebrenici rade sa takvim dozvolama jer su ggrađani Srbije Ko da tamo nema naše radne snage,Ma gonita se si u tri ...lijepe.
Nevjerovatno, al' fkt, nevjerovatno. Svugdje u svijetu prvo se radno mjesto popunjava unutar zemlje, pa tek onda, kad se ne moze naci niko za tu poziciju (uz debele dokaze da ne moze), ide radna dozvola. Kod nas se radne dozvole dijele k'o sadaka. U zemlji sa zvanicnim ciframa od pola miliona nezaposlenih. F U J.
Nismo mi svugdje na svijetu, mi smo nigdje na svijetu.
Mi nismo na svijetu, mi smo u kurcu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)