Prilika za posao
34

Spremni za nove Izazove? INT Global - Vaša prilika za rad na vodećim njemačkim projektima

INT Global
INT Global
INT Global, vodeća kompanija iz Bosne i Hercegovine, članica internacionalne grupacije s prisustvom u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Kraljevini Saudijske Arabije i Njemačkoj, izgrađuje svoj ugled kao ključni partner na projektima održavanja najvećeg sata na svijetu - Makkah Clock Tower, te proširenju časnog harema u Meki.

Radnici iz Bosne i Hercegovine grade svoju reputaciju i na mnogim drugim projektima širom svijeta.

INT Global tim koji se sastoji od preko 50 inženjera, elektroinstalatera, montažera i IT stručnjaka iz Bosne i Hercegovine, kontinuirano traži nove talente kako bi zadovoljio zahtjeve novih projekata i novih prilika. Od samih početaka, kompanija je imala ključnu ulogu u projektovanju i izvođenju radova na sistemu sata, uključujući vertikalne bikone, osvjetljenje i laserske efekte četiri puta veće od onih na Eiffelovom tornju.

INT Global
INT Global

INT Global nije ograničen samo na održavanje sata u Mekki, aktivno sudjeluje i u projektima proširenja časnog harema, radeći na poslovima montaže LED svjetiljki, svečanih kupola i pokretnih svjetlarnika. Radnici iz Bosne i Hercegovine ostavljaju svoj pečat i na projektima poput Makkah Clock Tower Museum, Hilton Suites, Hail Al Jouf i Riyadh Metro.

Važno je istaknuti i značajne projekte u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Njemačkoj, gdje INT Global posluje na preko 30 projekata od 2017. godine, uključujući izradu staklene, inovativne fasade najveće stambene zgrade u Evropi, smještene u Frankfurtu.

Razne obuke i mogućnosti usavršavanja svakodnevnica su za uposlenike firme INT global. Stimulativna primanja, odlična radna sredina i brojni benefiti garantuju zadovoljstvo uposlenika na projektima. Usljed rastuće potražnje i otvaranja novih prilika i projekata, INT Global trenutno upošljava veliki broj elektroinstalatera, električara i elektro tehničara spremnih za rad u SR Njemačkoj.

INT Global
INT Global

Obukama i kontinuiranim usavršavanjem uposlenika, INT Global je spreman pružiti priliku i ambicioznim pojedincima koji nemaju radnog iskustva u gore navedenim branšama. Ukoliko razmatrate mogućnost profesionalnog angažmana u inostranstvu, prijavite se i iskoristite priliku za rad u međunarodnom okruženju.

Ukoliko želite postati dio ovog dinamičnog tima, prijavite se slanjem svoje biografije na mail adresu [email protected] ili kontaktirajte broj telefona 033 255 167 za više informacija.

Iskustvo je poželjno, ali nije eliminatorno - INT Global je spreman pružiti priliku i ambicioznim pojedincima koji nemaju radnog iskustva u gore navedenim branšama.