Treći mjesec zaredom
11
Smanjuje se broj nezaposlenih se u FBiH
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo neke lijepe vijesti kako je sda otisao. ne znam da li je tako ili sam ja previse uzbudjena njihovim odlaskom...
sad se ne pljuje po sdpu, jel? nikad nisam izgubila nadu i povjerenje!
masinski-kutak
Jel se ovdje racuna sto je bez posla ostao Sadik Ahmetovic, ministar sigurnosni, inace diplomirani defektolog sa fakulteta u Beogradu i svodnik maloljetnih Romkinja ?
Smanjuje se broj nezaposlenih se u FBiH se smanjuje se broj se nezaposlenih se u FBIH se smanjuje.
napredak se osjeti na svakom koraku.
napredak evidentan
Ovo je odlicna vijest...Evo napretka, cim SDA nema pravo odluke... Svaka cast, u vremenu globalne krize raste stepen zapolenosti, to je stvano uspjeh...
cim nema SDA u vlasti odmah se osjeti napredak...al bi sljedeci mjesec moglo doci do povecanja nezaposlenih, kada ovi SDA-ovce podju dobijati otkaze sto su preko stranackih stela dobijali ;)