Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dragi moji poslodavci......manje dzipova za sinove.....manje Grcke, Turske, Egipta......gradite drustvo radnika koji ce za vas ginuti
tražit će te vi svijećom dobrog radnika vrlo brzo.. pa nek vam onda sinovi i kćerke rade da ne propadnete.
Poslodavci bi trazili da zaposleni rade 16 sati dnevno 7 dana sedmicno za 500 maraka mjesecno
Poslodavci bi trazili da zaposleni rade 16 sati dnevno 7 dana sedmicno za 500 maraka mjesecno
SRPLJEN SPAŠEN? 90 posto poslodavaca je zadnja marva, doduše ima izuzetaka. Uvozićete vi radnu snagu hebo sam majku. i vozaćete dacije i fiatove stare po 20god isto kao što i radnici aad vozaju
Za te pare ne vrijedi probudit se 20 puta u mjesecu.
Kako da čovjek (pre)živi s 440km? to nije ni za hranu i potrepštine u kući dovoljno. A gdje su računi, stan ako nema itd.. Žali Bože ako i djecu ima, kako da im da džeparac kad prima isti za svoj rad. Budimo realni od plaće se MORA moći živjeti. Kad švabe olakšaju proceduru za radne dozvole nitko neće ni ostati izgleda.
Smanjite im na 150, i ovo im je puno
Zasto 500KM, zasto ne 1000 KM minimalac? Ajde pametni po klixu dajte odgovor? Zasto ne 1000 KM mjesecno da bude minimalac? Prije nego sto krene šuplja (s tastature) zapitajte se jeli određivanje plate u realnom sektoru čisto arbitražna odluka kao npr u javnom sektoru.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
mogu li dvije za noc?
Jel 440 KM plaća u Bingu ?
Jel 440 KM plaća u Bingu ?
...'ta će sindikat 😂