Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva obuka treba da utovaras prtljag u kedi hljeb te popiso
hahahhahahahahahhahahahahahah
Bravo oči moje lijepe, samo što je ogromna razlika što je minimalna plata na aerodromu 1200KM a ti nastavi konobarisat za 600KM pa pišaj gdje stigneš. Ne kažem da je bajno, al zašto moraš s*at i omalovažavat nekoga? A prvenstveno osobe koje su tu obuku ranije završile.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Štela na vidiku. Ceka se akcija sipe.
Za sta ba stela da tovaris prtljag? Bahahahhahah
ne može biti gora stela nego do sada, dok j SDA zapošljavao. niko konkursa nije vidio očima. samo dodji i radi.
Zna li se cijena za siguran prolaz? pitam za prijatelja
Kakva komisija i testovi? Nakon hapšenja SDA kriminalaca koji su uzimali pare za zapošljavanje bez konkursa, sada isto uzimaju novac i zapošljavaju preko namještenih konkursa tako što daju pitanja i testove onima koji su kupili radno mjesto.
De bgt, ovaj posao u Njemackoj rade nepismeni Imigranti. Cudo ovi nasi nisu trazili iskustvo.
Kancelarisjke radnje izvrsavaju oni koji imaju vec uslove i prema njima se raspisuje sda konkurs, ostalo kako kome i tako se tovari.
Koliko traži para ta štela za pos’o
ma ne mozes ni u ovo upast da radis. I za ovo srecu debelu moras imati. Evo ima privatni robovlasnik za minimalac, gradjevina, konzum,fabrika u vogosci,hrasnici i ta sranja
ovdje zeskote stele i/ili sreca za ove poslove trebaju, kao da upadnes u posti za posao postara dok ove poslove u Njemackoj za tren oka mozes naci, samo je bitno da zelis da radis.
utovarivac kofera= ambicija krezubog sda glasaca
uhhh, ovdje ce biti papreno, to ce biti aplikacija stotine, oni ce se umoriti od pregledavanja
Mene poslo Asim 🙄
Ako volite sebe i svoje zdravlje nećete konkurisati za ovo.. s aerodroma sam tako da vjerujte na riječ
Normalno da je bezvoljan radnik kad je prosječna plata u BiH 640KM mamu ti je*em.
“osposobljenost za korištenje Microsoft orjentiranih operativnih sistema i aplikativnih modula te znanje engleskog jezika iz domena poslova koji će se obavljati. “ - gle kako je to fino napisano, znaci ako neko nema diplomu da zna MS Word, ili nema papir da zna sta je “luggage”, pada u prvom krugu.
Odmah treba otkaz dati onom ko je pisao tekst ovog konkursa, zbog mentalnih akrobacija i verbalne dijareje. Kako li tek sastavljaju zahtjeve tendera
Čuj konkurs za aerodrom pa da uđe i 20% ljudi preko konkursa,to bi bio ogroman uspjeh.Ove agencije za borbu protiv korupcije kod nas i njihov efekat je 000000.
Haha pazite da se slucajno ne zaposlite, sad ce odjednom svi htjeti da rade na aerodromu, prijavi se 5000 kandidata, nazalost rijec "stela" opet dolazi do izrazaja i nemas apsolutno nikakvih sansi da se zaposlis....
Odmah 5-6 Kajmakovića i isto toliko Kajganića, a Omletići će dogodine.
mogao bi ja na odjel za kradju posiljki, koje nemaju tracking broj.