Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam. Većina štandova ništa ne nudi tj nikog ne traži. Izlagači stoje i reklamiraju kolačiće, letke od kompanija i tome slično. Od ovih malo pismenijih zanimanja traže se isključivo informatičari i marketing menadžeri. Vidim nekoliko kompanija je tražilo pomoćne radnike , irgete da šarafaju za 5 stoja. Sve u svemu promašaj.
@ispocetka :( Potpis.
@6FeBTzReVoLuCiJaa a to bi ti radio da ti neko ponudi posao?
uskoro nece imati ko da im radi, sto ste ukrali preko leđa radnika u nevolji sve ce vam propasti
Plati radnika i nikad nece otici preko grane i rijesio si problem. Imas platu 800 KM Rezije 350 KM Dijete za skolu 100 KM ili dijete u vrtic jos skuplje. Kirija ili rata kredita 300 KM Ostane ti 50 to ti je da se ubijes Ko ce zdravog razuma ici na posao? Zamisli da imas vise od jednog djeteta!! Je.ena katastrofa..
...e da bi im dali ugovore na određeno, platu oko 600KM, jedan ili nijedan neradni dan sedmicno...
klixovci moze jedno pitanje - jel vam plata 1000 KM ok? od toga 800 plata, 200 na ruke /topli? samo pitam, molim ozbiljne odgovore
@fragola zavisi od stručne spreme, za SSS je OK, za VII stepen ne.
@majmuninjo A jel' bolje imat' taj VII stepen i sjedit' kući 5-6 godina bez posla ili prihvatiti 1000KM mjesečno?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kvalitetno plate,kvalitetne radnike imaju.Koliko para toliko muzike.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Nedovoljne kompetencije učenika su zbog toga što Ministarstvo glupo podržava roditelje koji insistiraju da im dijete ima sve petice u dnevniku, bez obzira na to šta znaju ili ne. E pa ne može i jare i pare. Ne mogu pojedine škole imati prosjek 4,8, a ovamo niko ništa ne zna.
za 500 km hoce i kosulje da mu peglas kuci
a kako plaćate mamu li vam svi cete propasti
Jel'ovo u Bih ili u Dojčland?.😂😂
Jel nude kvalitetne plate?
@fanatic___12 tanko je to sve
Drumovi će poželjet'radnika al'radnika niđe biti neće!!!