{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sajam JobFair 5. i 6. decembra u Sarajevu

S
31.10.2011. u 15:14
0
3
Sajam JobFair 5. i 6. decembra u Sarajevu
0
Sajam JobFair 5. i 6. decembra u Sarajevu
Udruženje studenata elektrotehnike Evrope, EESTEC, Lokalni komitet Sarajevo, po treći put organizuje Sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta JobFair '11 – Iskoristi svoju šansu!, koji će se održati 5. i 6. decembra 2011. god. u prostorijama Elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu.
Sajam zapošljavanja je najznačajniji i najuspješniji projekt koji realizuje Udruženje studenata EESTEC Lokalni komitet Sarajevo. On predstavlja šansu za studente i diplomce tehničko-tehnoloških usmjerenja da stupe u direktan razgovor sa kompanijama, koje će tokom Sajma imati jedinstvenu priliku da dođu do najkvalitetnijeg kadra koji naša zemlja može ponuditi.

Prethodna dva Sajma, organizovana u decembru 2008. i decembru 2010. godine su imala izuzetno uspješne ishode, sa preko 20 kompanija učesnica, oko 1000 biografija u elektronskoj bazi i više desetaka zaposlenih, što je članove udruženja motivisalo na ponovnu organizaciju projekta ovog tipa.

Putem anketa i direktnog razgovora sa predstavnicima kompanija, učesnicima manifestacije, studenti imaju priliku da dođu do željenog posla ili stručnog usavršavanja u kompanijama koje posluju ne samo na bosanskohercegovačkom, već i na svjetskom tržištu.

U okviru sajma poslova održat će se prezentacije kompanija i na taj način će studenti imati priliku da se bolje upoznaju s njihovim načinom poslovanja, te sa aktuelnim zahtjevima tržišta poslova.

Projekt su podržali dekan Elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu, Federalno ministarstvo nauke i obrazovanja i rektor Univerziteta u Sarajevu.

Više informacija o ovom projektu se može naći na zvaničnoj web-stranici www.jobfair.ba, na kojoj će pred sami Sajam biti omogućen online unos biografija.

EESTEC LC Sarajevo je neprofitna i nepolitička organizacija u čijem radu učestvuju studenti na volonterskoj osnovi. Povezujući studente sa kompanijama u BiH i regionu JobFair '11 – Iskoristi svoju šansu! aktivno pomaže u sprečavanju odlaska mladih iz zemlje i direktno doprinosi smanjenju nezaposlenosti među mladima.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: