Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad masovno krenu da se upisuju kursevi engleskog, jer da se ne lazemo - ko misli da je dovoljno sto je ucio engleski u osnovnoj i srednjoj, a od tad nije imao nikakav kontakt sa istim realno nema pojma engleski. Nazalost licno znam masu mladih ljudi koji ni rijeci bilo kog stranog jezika ne znaju beknuti.
Naj bolje da se čitava bih izseli u isa! I svi problemi riješeni neka trojka ostane sama i kada podju neka zadnji u gasi svijetlo!
Generalno u svijetu fali doktora i specijalista kao i vojnika. Valjda je rijetko ko vise lud da cijeli zivot posveti nauci i prihvati tako velike odgovornosti. Fali ih i u Bosni, samo sto nasi sute jer uvijek cekamo zadnjih 5 minuta.
U svim normalnim državama pišu koliko treba radnika njihovoj državi. Kod nas pišu koliko treba Njemačkoj i Americi.
ha ha ha , oplakah na surovu istinu .. :D
Eto posla za naše medicinare, kao u Njemackoj... Sa završnim studijom čišćenje wc, rad u kuhinji, guranje sa odjela u odjel a oni najbolji možda uspiju dogurati do toga da vade krv...
Hoće im trebat perača guzica? Da se prijavim odmah
vadi pasose faking americki san da zivimo
eto prilike za bookira da poveca broj zaposlenih, pajel...
Trebat ce i nama kad ih Bakirova zmijuga otjera