Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u Bosni bi i roboti pobjegli kad prime prvu platuu..
@Kanuni Kasnila bi isporuka struje, Autobot sindikati bi protestovali pred elektroprivredom....
Biti ce interesantno vidjeti kako ce trziste rada izgledati za 20 godina. Generalno mislim da ce biti mnogo bolje za radnike jer je trend da roboti prvo mjenjaju poslove koji su najopasniji. Samo sto ce problem biti sa ljudima koji nazalost nemaju kapacitet da rade poslove koji nisu fizicki, pitanje je sta ce oni raditi nakon sto masine preuzmu sve vezano za dizanje.
Ma kakva djeca i učenje, ako visokosofisticirane tehnnologije ne postignu veći napredak i neunaprede robote neće imati ko raditi na ovoj razorenoj planeti..
neki poslovi se zatvore a drugi otvore, to je tako oduvijek, da nije jos bi rucno okopavali i ruxno tucali pšenicu
Očekuje se da se uskoro organizuju u sindikat. A možda se organizuju u svoju političu partiju, po uzoru na ove naše: RDS... RDZ... RDA... tako nekako.
imal kakav robot da kara fatimu dok je mujo na bausteli?
Mogli bi,evo kod mene u firmi crko robot od 100000€ i sad ga mijenja 5 ljudi i jos radimo prikovremeno.
pa i trebalo bi da zamijene roboti sve - treba se iselit sa ove planete.. i robotima prepusit' da ljude il pobiju - il da robotima robuju.
ma samo zanat...nece robot u halu...
Jesu li i vibratori uračunati??
Ovo godinama je vako,svidza mi se pravo.. Sad samo jedan robot koji pare printa u kući, a ostalu robu koju njegovi kolege proizvode njima prodajte,robotima...!!!
20 miliona ugašenih radnih mjesta... Tada ćemo poslodavcima Je...T mater 20 miliona puta...